Banner 980x90

Saistībā ar pasažieru plūsmas palielināšanos Rīgā uz laiku ieviesīs 29.autobusa papildreisu

Rīga, 4.jūl., LETA. Saistībā ar pasažieru plūsmas palielināšanos no 15.jūlija Rīgā uz laiku ieviesīs 29.autobusa papildreisu, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksmes" pārstāvis Viktors Zaķis.

No 15.jūlija līdz pludmales, mazdārziņu un atpūtas sezonas beigām darba dienās 29.autobusa maršrutā būs papildreiss plkst.18.35 no galapunkta "Vecāķi" uz Mežciemu.

Savukārt balstoties uz Stopiņu novadā, Noliktavu ielā esošā loģistikas centra darbinieku lūgumu, no trešdienas, 1.augusta, 52.autobusa maršruta autobuss darba dienās veiks iebraucienu Noliktavu ielā. Līdz ar iepriekš minēto būs nelielas izmaiņas kustības grafikā.

Minētās izmaiņas paredz, ka sākot ar 1.augusta no galapunkta "Abrenes iela" 52.autobusa reiss, kurš pašlaik izbrauc plkst.16.35, sāks maršrutu trīs minūtes agrāk - plkst.16.32.

Tāpat no 1.augusta no galapunkta "Pļavnieku kapi" reiss, kurš pašlaik izbrauc plkst.17.17, sāks maršrutu piecas minūtes agrāk - plkst.17.12.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)