Banner 980x90

"Selva būve" nodevusi ekspluatācijā četras villas projektā "Mežaparka rezidences"

Būvkompānija "Selva būve" nodevusi ekspluatācijā daļu no projekta "Mežaparka rezidences" kompleksa, investīcijām sasniedzot divus miljonus eiro.

Rīga, 24.sept., LETA. Būvkompānija "Selva būve" nodevusi ekspluatācijā daļu no projekta "Mežaparka rezidences" kompleksa, investīcijām sasniedzot divus miljonus eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmumā. Ekspluatācijā nodotas četras "Mežaparka rezidences" villas - "Villa Helenia" ar vairāk nekā 410 kvadrātmetru platību, "Villa Lavanda", kuras kopējā platība ir 366 kvadrātmetri, kā arī dvīņu villas "Camellia", kur vienas platība ir 285 kvadrātmetri, bet otras - 254 kvadrātmetri. "Mežaparka rezidences" kompleksa otro kārtu veido trīs villas, sešas dvīņu villas, septiņas rindu mājas, trīs mazstāvu, divas dzīvokļu mājas un biroju ēka. Villu konceptus izstrādājuši arhitekti Andris Kronbergs, Reinis Liepiņš, Gatis Didrihsons un citi. Projekta "Mežaparka rezidences" attīstītājs ir "Domuss", bet koncepcijas autors - Kronbergs. Dzīvojamo ēku kompleksā "Mežaparka rezidences", kas atrodas starp Kokneses prospektu un Gustava Zemgala gatvi, attīstībā kopumā ieguldīti vairāk nekā 25 miljoni eiro. 2015.gadā tika pabeigta pirmā kārta, veicot labiekārtošanas darbus 10 hektāru platībā, tostarp tika izbūvēta infrastruktūra, ielas un gājēju celiņi, apgaismojums un komunikācijas. Visa kvartāla teritorija tika apzaļumota. "Mežaparka rezidencēs" 31 hektāra plašās projekta teritorijas attīstības intensitāte būs atkarīga no tirgus pieprasījuma, jo attīstības koncepcija pieļauj gan straujāku, gan arī mērenāku apbūves tempu, informēja kompānijā. "Selva būve" kopš 2004.gada Latvijā un Igaunijā uzbūvējusi vairāk nekā 80 ēku un inženierbūvju, kā arī renovējusi un rekonstruējusi vairāk nekā 40 objektu. 2018.gadā "Selva būve" strādāja ar 15,926 miljonu eiro apgrozījumu un guva 115 456 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija. "Selva būve" pilnībā pieder Rolandam Orlovskim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)