Banner 980x90

SEO pakalpojumi = SEO.LV 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Internets jau šobrīd ir vadošais pārdošanas kanāls lielai daļai uzņēmumu, kas pat Latvijā ik gadu gūst tūkstošiem un pat miljoniem eiro lielu pelņu. Plaša profila vai šauras nišas internetveikali, nebanku kredītu devēji, poligrāfijas uzņēmumi, tulkošanas vai grāmatvedības firmas, totalizatori, veselības nozares uzņēmumi un dažādi pakalpojumu sniedzēji – visi izmanto internetu, lai kļūtu pieejami jauniem klientiem. 

Diemžēl mājaslapas izveide pati par sevi neko nedod, ja to neviens neatrod. Šobrīd nereti pat vairāk nekā 90% mājaslapas apmeklētāju atrod uzņēmumus, izmantojot interneta meklētāju Google. 

Atrašanās Google rezultātu n-tajās pozīcijās arī neko nedod, jo tikai retais ir gatavs iet tālāk par pirmo vai otro rezultātu lapu. Tas nozīmē, ka pielāgošanās Google vajadzībām (SEO) un nokļūšana pirmajās pozīcijās ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem, lai jauni apmeklētāji (klienti) atrastu tieši Jūs. Pareizi veikta SEO optimizācija palīdz sasniegt pirmās pozīcijas ātrāk un saglabāt rezultātus ilgāk. Rezultātā palielinās apmeklētāju plūsma, apmeklētāji var kļūt par jauniem klientiem un ieņēmumi palielinas. 

Kā sasniegt pirmās pozīcijas? 
Jums ir sava mājaslapa un vēlaties uzlabot tās nozīmi klientu piesaistīšanā? Mums ir zināmi vairāk nekā simts dažādu faktoru, kas nosaka Google darbības principus, taču tiem visiem nav vienāda nozīme. Koncentrējoties uz būtiskāko, ir jāpievērš uzmanība diviem galvenajiem faktoriem: 
• nepieciešams pareizi izveidots un strukturēts saturs, kas atbilst noteiktām frāzēm, atslēgas vārdiem un nišai kopumā; 
• ir vajadzīgas atpakaļsaites uz mājaslapu. 

Šo pamatlikumu zināšana gan vēl nedod pozitīvu rezultātu un, rīkojoties aplam, var panākt cerētajam gluži pretēju efektu. Lai iznākums būtu pozitīvs, ir nepieciešami profesionāli un kvalitatīvi SEO pakalpojumi. 

Digitālajā mārketingā viss lielā mērā balstās uz zinošiem SEO speciālistiem un pareizi izvēlētiem insrumentiem. Izdarot pareizu izvēli, tiek izstrādāta ilgtermiņa stratēģija un visas turpmākās darbības notiek saskaņā ar to. 

SEO pakalpojumi kā ieguldījums uzņēmējdarbības attīstībā
Pareizi izvēlēta SEO stratēģija un pakalpojumu sniedzējs ir viens no galvenajiem stūrakmeņiem pašreizējās uzņēmējdarbības uzturēšanā un attīstīšanā. Sasniegt rezultātu var mēģināt saviem spēkiem vai arī koncentrēties uz pamatdarbību un šo nodarbi uzticēt jomas profesionāļiem. Abi varianti ir pieņemami, un katram jāizvērtē, kurš no ceļiem ļaus sasniegt izvirzītos mērķus ātrāk un veiksmīgāk.

Digitālā mārketinga aģentūra SEO.LV piedāvā organizēt pilna spektra SEO pakalpojumus. Labāka Jūsu zīmola atpazīstamība, jaunu klientu un sadarbības piesaiste, kā arī lielāki pārdošanas apjomi varētu būt tikai daži no sasniedzamajiem rezultātiem. Sadarības ilgums un intensitāte ir atkarīga no Jūsu mērķiem un ieinteresētības, taču labāku rezultātu palīdz sasniegt ilgtermiņa sadarbība. Vajadzības gadījumā ir iespējams izvēlēties arī tikai atsevišķus servisus (atslēgvārdu atlasīšana, konkurentu analīze, SEO rekomendācijas, ieteikumi mājaslapas uzlabošanai vai SEO audits). 

Ar plašāku piedāvāto SEO pakalpojumu klāstu varat iepazīties mūsu mājaslapā. Vēlam veiksmi Jūsu ceļā uz panākumiem! 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)