Banner 980x90

Sertificēti arhitekti – kvalitātes garantija

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Arhitekta profesija man vienmēr ir likusies lielas apbrīnas vērta, nedaudz nesaprotama un maģiska. Mēs bieži vien ejot pa ielu pat nepaceļam acis augstāk par saviem pirkstgaliem vai garāmgājēja skatienu un neapzināmies, kādas arhitektūras pērles mums ir visapkārt pilsētā. Tas nudien ir talants izveidot vidi, kurā dzīvojam, strādājam, izklaidējamies, un radīt ainavu, ar kuru katrs asociējam savu pilsētu. 
Arhitekts ir radoša un racionāla prāta apvienojums, kuram jāspēj realizēt gan vistrakākās idejas, gan praktiski funkcionējoši risinājumi. Mums katram noteikti ir kāda vīzija par savu sapņu dzīvesvietu, un katrs, kurš ir ķēries klāt šī sapņa realizācijai, sapratīs, cik sarežģīts, apjukumu radošs un mulsinošs šis process var būt. Ir vērts vērsties pie profesionāļa, kurš spēs uzklausīt, piedāvāt labākos un reālākos variantus un pārvērtīs jūsu sapni par īstenību. 

Gundara Vīksnas arhitektu birojs
Gundara Vīksnas arhitektu biroja arhitekti ir astoņu profesionāļu komanda ar lielu un dažādu pieredzi. Mājaslapā gvbirojs.lv varat iepazīties ar komandas pārstāvjiem, gadu gaitā radītajiem projektiem un darbības sfērām. Biroji ir gan Liepājā, gan Rīgā. G. Vīksnas biroja darbības sfēras ir ļoti plašas
 
• Sabiedriskās ēkas
Šajā gadījumā svarīgu lomu ieņem vides konteksta analīze. Ēkai vienlīdz labi jāiekļaujas jau apkārtesošajās ēkās, tāpat svarīga ir funkcionalitāte un racionāla katra kvadrātmetra izmantošana, neaizmirstot arī par estētisko pusi, kas parasti nosaka ēkas komerciālo veiksmi. Ēkas vīzijai jādzimst no īpašnieka un arhitekta kopīgas vēlmes kaut ko vēstīt sabiedrībai. 

• Dzīvojamās ēkas
Svarīgākais ir ēkas mājīgums, pievilcība un komforts. Neatkarīgi no dzīvojamās ēkas veida (savrupmāja vai daudzdzīvokļu ēka) vienlīdz nozīmīgas ir gan privātās, gan koplietojamās telpas, kā pagalms, rotaļu laukums, kāpņu telpa u.c.

• Industriālās un inženierbūves
Nozīmīgākais ir ēkas racionālais plānojums, viss lielā mērā ir pakārtots būves funkcionalitātei. Jāņem vērā paredzētās darbības tehnoloģiskie procesi, vajadzīgo komunikāciju pievadīšana un ražošanas iekārtu izvietojums. Ēkas pārsvarā ir vienkāršas un minimālisma stilā ar kādu oriģinālu detaļu, lai padarītu to kaut nedaudz interesantāku.

• Interjera dizains
Galvenais ir panākt vienotu ēkas dizaina konceptu, kas ir harmonijā ar ēkas arhitektūru un saglabājas visās telpās. Te notiek cieša sadarbība ar pasūtītāju, ņemot vērā viņa gaumes un stila izjūtu. Taču interjera dizains nav tikai skaists kafijas galdiņš vai saskaņotas krāsas aizkari, tam ir arī svarīga funkcionāla nozīme, piemēram, atbilstošs rozešu skaits u.tml.

• Ainavu arhitektūra
Ainavu arhitekta pienākums ir turpināt kopējās idejas konceptu. Tas paredz ne tikai skaista zālāja ieplānošanu, projektēšana ir daudz sarežģītāka. Tai jāiekļauj autostāvvieta, piebraucamais ceļš un daudzi citi teritorijas funkcionālie risinājumi. Profesionālis pārdomāti izmantos atvēlēto zemes gabalu un radīs projektu, kas iekļaujas apkārtējā vidē un turpina ēkas arhitekta iesākto.
 
Sertificēti arhitekti būs tā panākumu atslēga, lai viss iecerētais izdotos bez aizķeršanās. Viņi ir zinoši profesionāļi, kas spēs jūsu vīziju pārnest realitātē un ieteikt labākos funkcionālos risinājumus. Gundara Vīksnas arhitektu biroja komanda ir ar lielu pieredzi, darbojas ar augstu atbildības sajūtu, saņēmuši labas klientu atsauksmes un nozares apbalvojumus, kas jūsu sadarbību padarīs patīkamu un radoši izaicinošu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)