Banner 980x90

SIA Datorlietas - datoru remonts un serviss, portatīvo datoru rezerves daļas

Datoru remonts un serviss ir jāuztic jomas speciālistiem, lai datora remonts būtu veikts kvalitatīvi un profesionāli. Datoru remonts un serviss ir pakalpojumus, ko piedāvā uzņēmums SIA Datorlietas.

Datoru remonts un serviss

Datoru remonts un serviss ir jāuztic jomas speciālistiem, lai datora remonts būtu veikts kvalitatīvi un profesionāli. Datoru remonts un serviss ir pakalpojumus, ko piedāvā uzņēmums SIA Datorlietas.
 
Uzņēmumā darbojas IT speciālisti ar bagātīgu pieredzi un profesionāli veiktu darba kvalitāti. Datoru remonts un serviss – SIA Datorlietas piedāvā veikt:
Datora programmatūras uzstādīšanu;
Displeja maiņu;
Skārienjūtīgo virsmu maiņu;
Datoru apkopi/profilaksi;
Barošanas un USB ligzdu maiņu;
Aplieta datora tīrīšanu/remontu;
Cietā diska HDD maiņu uz SSD disku.
 
Datoru remonts un serviss pieejams gan Windows, gan MacOS operētājsitēmu lietotājiem. 

Portatīvo datoru remonts

Portatīvo datoru remonts nepieciešams gadījumos, kad dators pēkšņi atteicies darboties, ir ticis apliets ar šķidrumu, tam nestrādā uzlādes iespēja utt. Diezgan bieži portatīvo datoru remonts nepieciešams, jo gadās to apliet ar šķidrumu. Tēja, kafija, ūdens, limonāde – biežāk sastopamie šķidrumi, ar ko tiek apliets dators.
 
Portatīvo datoru remonts nebūt nav vienkāršs process – katram datoram ir sava specifika un tehniskie ierobežojumi, kas speciālistam ir jāzina, lai remonta laikā netiktu pieļautas kļūdas. Portatīvo datoru remonts jāuztic jomas profesionāļiem – SIA Datorlietas IT speciālisti veiks visus nepieciešamos remontdarbus, lai dators būtu atpakaļ ierindā. 

Datoru serviss

Datoru serviss palīdzēs brīžos, kad ierīcei būs nepieciešams nomainīt displeju, uzinstalēt programmatūru, veikt datora apkopi u.c. Datoru serviss, kas pieejams uzņēmumā SIA Datorlietas, ir kvalitatīvs, ātrs un drošs.
 
Uzņēmuma IT speciālisti ir ieguvuši nepieciešamās zināšanas un vairāku gadu pieredzi datoru apkalpošanā, tāpēc datoru serviss pie SIA Datorlietas būs labākais risinājums.  Ja esi nomainījis ierīci uz labāku, uzņēmuma speciālisti palīdzēs pārnest datus uz jauno datoru.
 
Datoru serviss noderēs arī gadījumos, kad vēlies veikt ierīces profilaksi un pārliecināties, ka tā ir darba kārtībā. 

Portatīvo datoru rezerves daļas

Portatīvo datoru rezerves daļas nepieciešamas, kad esošā datora detaļas nav iespējams salabot. SIA Datorlietas piedāvā portatīvo datoru rezerves daļas, kuras iespējams iegādāties uzņēmuma salonā un internetveikalā. Uzņēmumā pieejamas šādas portatīvo datoru rezerves daļas:
Ventilatori u.c.
 
Portatīvo datoru rezerves daļas ir lielisks risinājums, lai salabotu datoru un tas atkal būtu darba kārtībā. SIA Datorlietas katrai detaļai nodrošina garantiju – vari būt drošs, ka mainītā rezerves daļa tik ātri savu mūžu nenokalpos. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)