Banner 980x90

SIA "PL Logistics" – saplāksnis, OSB plātnes, mēbeļu izgatavošana

Saplāksnis ir viens no visplašāk izmantotajiem koka pārstrādes produktiem. Tas ir lielisks materiāls, kas piemērots kā mēbeļu izgatavošanai, tā betona veidņiem, sienu pastiprināšanai un grīdas apakšējās daļas izveidei.

Saplāksnis

Saplāksnis ir viens no visplašāk izmantotajiem koka pārstrādes produktiem. Tas ir lielisks materiāls, kas piemērots kā mēbeļu izgatavošanai, tā betona veidņiem, sienu pastiprināšanai un grīdas apakšējās daļas izveidei.

Saplāksnis tiek izgatavots no koka skaidām, kuras salīmē kopā tā, lai skaidu šķiedras būtu savstarpēji perpendikulāras. Šis paņēmiens, kā arī īpašas līmes izmantošana nodrošina saplākšņa noturību pret mitrumu, deformāciju un plaisāšanu, piemēram, to urbjot vai skrūvējot. Ražošanas tehnoloģijas rezultātā saplāksnis var būt pat izturīgāks par parastu koksni.

Atkarībā no saplākšņa apstrādes, tas izmantojams ne tikai iekštelpās, bet arī ārā. Piemēram, laminētais saplāksnis ir izturīgs pret laikapstākļu, mitruma un ķīmisko vielu iedarbību, tādēļ to plaši izmanto būvniecībā, betonēšanas veidņiem, apdares paneļiem, reklāmas stendiem, transporta līdzekļu un piekabju grīdām, bērnu rotaļu laukumiem.

SIA "PL Logistics" piedāvājumā ir nelaminētais, laminētais, atvieglotā svara saplāksnis, kā arī saplāksnis lāzergriešanai. Tāpat pieejami arī saplākšņa atgriezumi. Saplāksnis tiek piezāģēts pēc individuāliem mēriem, kā arī to urbj un frēzē, ja tas nepieciešams.

Lasiet vairāk: https://www.saplaksnis.lv/

OSB plātnes

OSB plātnes ir bieži pielietots materiāls celtniecībā – grīdu, jumtu un sienu konstrukcijās. Tās izmanto arī mēbeļu un iepakojamo materiālu ražošanā.

OSB plātnes tiek izgatavotas no vairākiem noteiktas formas un biezuma koka ēveļskaidu slāņiem, kas savā starpā sapresēti un savienoti ar saistvielu. Ražošanas procesā tiek izmantots koks gan ar mīkstu koksni, piemēram, egle vai priede, gan arī ar cietāku koksni, piemēram, apse.

OSB ir abreviatūra no Oriented Strand Board, tulkojumā – orientēta šķiedru plāksne. Orientētās šķiedras ir tās, kas veido šī materiāla labākās īpašības. Plātnes tiek izgatavotas no vairākiem koka ēveļskaidu slāņiem. Vienu slāni veido vienā virzienā orientētas skaidas, un slāņus savienojot, tos novieto tā, lai viena slāņa skaidas būtu perpendikulāri otra slāņa skaidām. Izmantojot speciālas saistvielas, var iegūt OSB plātnes, kas ir mitrumizturīgas, var izturēt lielu slodzi, kā arī tās iespējams dažādi apstrādāt, piemēram, ēvelēt, urbt, zāģēt.

SIA "PL Logistics" OSB plātnes pieejamas izmērā 1250x2500 biezumos: 6mm, 9mm, 10mm, 12mm, 15mm, 18mm un 22 mm. OSB TG4 – četrpusīgi spundēts OSB pieejams izmērā 1250x2500 biezumos: 12mm, 15mm, 18mm, 22mm.

Lasiet vairāk: https://www.saplaksnis.lv/

Mēbeļu izgatavošana

Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma ir iespēja iegūt savām vēlmēm un vajadzībām ideāli piemērotas mēbeles. Lai justos labi, vai tās būtu mājas vai darba vieta, mums ir nepieciešams komforts – kuru sniedz skaistas, kvalitatīvas un funkcionālas mēbeles. Mēbeļu izgatavošana piepildīs jebkuru ieceri un ļaus veidot savu sapņu interjeru.

Iegādājoties gatavas mēbeles, izvēle vienmēr būs ierobežota. Savukārt izgatavojot mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, iespējams izvēlēties visu līdz pēdējai niansei – izmērus, krāsas, materiālus, funkcionālās un dekoratīvās detaļas, paredzēt vietu iebūvējamai tehnikai. Tas, savukārt, nozīmē to, ka mēbeļu izgatavošana ļauj pārdomāti plānot telpas interjeru, mēbeles izvietojot maksimāli funkcionāli, atstājot pietiekami plašu brīvo telpu, rēķinoties ar logiem, durvīm un citiem objektiem.

SIA "PL Logistics" piedāvā mēbeļu izgatavošanu. Pakalpojums ietver sevī konsultāciju, mērīšanu, materiālu un furnitūras piemeklēšanu, izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmuma pieredze mēbeļu izgatavošanā ir patiešām plaša – no virtuves un guļamistabas mēbelēm līdz pat sarežģītiem projektiem – individuāla dizaina bāra letes, stikla starpsienas, veikalu dizains.

Lasiet vairāk: https://www.saplaksnis.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)