Banner 980x90

Slavenību žūrija Rīgas velomaratonā 31.maijā meklēs saskanīgākos pārus

Tradicionālā Rīgas velomaratona vēsturē aizraujošākajā trasē, kas vedīs cauri vecpilsētai un finišēs Doma laukumā, 31. maijā šogad būs vērojama neparasta pāru parāde. Viņi piedalīsies populārākās distances – Spices Tautas brauciena – īpašajā konkursā «2 kā 1», sacenšoties par saskanīgākā un atraktīvākā pāra titulu.

«2 kā 1» var piedalīties jebkuri divi cilvēki, kuri jūtas tik tuvi, kā viens vesels - draugi un draudzenes, mātes un meitas, tēvi un dēli, vai romantiski mīlnieki. Konkursam nav īpaši jāpiesakās un vienīgais nosacījums ir reģistrēties 31. maijā notiekošā Elkor Rīgas velomaratona Spices Tautas brauciena distancei. Kā parādīt žūrijai, ka esat vissaskanīgākais pāris? Tas jau ir pašu dalībnieku iztēles ziņā. Izteiksmīgākie un atraktīvākie pāri saņems dāvanu kartes no tirdzniecības centra Spice.

Daži Spices Tautas brauciena žūrijas locekļi ir jau zināmi. Viņu vidū būs skaistuma salona īpašniece Binnija Ārberga ar dzīvesbiedru Māri, TV sejas – Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, dziedātājs Miks Dukurs ar savu tēti Ediju Dukuru, kā arī TV personība Armands Simsons ar meitu Patrīciju. Simsonu ģimenē jau gadiem piekopj kopīgas laika pavadīšanas tradīcijas un to skaitā ir arī braukšana ar velosipēdu.

"Mēs esam ģimene, kas pēc iespējas cenšas visu darīt kopā. Mūsu ģimenē aug trīs brīnišķīgas dāmas un tas nozīmē, ka kopējam izskatam mamma pievērš ļoti lielu vērību un uzmanību – gan dodoties uz saviesīgiem pasākumiem, gan ikdienas skrējienā. Velomaratona Spices Tautas brauciena sauklis ir "2 kā 1", taču mēs mēģināsim iziet uz starta ar saukli "Pieci vienā"!! Novēlam visām ģimenēm būt stiprām, jo tikai stipras ģimenes veido stipru Latviju. Lai izdodas!", vēl Armands.

Šogad Elkor Rīgas velomaratons notiks jau 32. reizi un tajā varēs piedalīties kādā no trīs distancēm. Profesionālie sportisti aicināti pieteikties 94,8 kilometrus garajai sporta distancei, amatieriem, uzņēmumu kolektīviem un draugu kompānijām lieliski piemērots 31,6 kilometru garais Spices tautas brauciens, kura uzvarētājiem tiks pasniegti Rīgas domes kausi un kuru dalībnieku vidū tiks izraudzīts saskanīgākais pāris. Visas Latvijas ģimenes aicinātas piedalīties 15,8 kilometru garajā ģimenes braucienā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)