Banner 980x90

SMScredit.lv Rīgas MTB velomaratonā pasniegs īpašu mākslinieka veidotu kausu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 23. jūlijā, pie Rīgas Motormuzeja norisināsies SMScredit.lv Rīgas MTB velomaratons. Tas ir vienīgais kalnu divriteņu maratons Latvijas galvaspilsētā, un viens no retajiem MTB velomaratoniem pilsētā Eiropā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Baltijasmaratoni.lv sabiedrisko attiecību konsultante Līva Pērkone.

Velomaratona Sporta distances uzvarētājam pasniegs īpašu, tieši šīm sacensībām radītu, mākslinieka Arvīda Endziņa darinātu kausu no sacensību galvenā atbalstītāja SMScredit.lv.

Dalībnieki aicināti pieteikties kādai no četrām distancēm: "Turkish Airlines" 45 km Sporta distancei, "Koblenz Drošība" 45 km Tautas distancei un "Evian" 15 km Ģimenes distancei. Savukārt bērnus līdz 12 gadu vecumam gaidīs 500-1000 m Lego bērnu distances. Lego bērnu distancēs sacensības notiek vecuma grupās, un tajās drīkst piedalīties bērni jau no divu gadu vecuma.

Reģistrēties sacensībām, kā arī iepazīties ar distanču trasēm un dalības noteikumiem var baltijasmaratoni.lv mājas lapā. Organizatori atgādina, ka visās distancēs bez izņēmuma ķiveres ir obligātas gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Sporta distances uzvarētāju godinās ar unikālu mākslinieka Arvīda Endziņa veidotu kausu. Ar rokām darinātais kauss, kas ir tapis ar SMScredit.lv finansiālu atbalstu, ir veidots kā kalnu riteņbraukšanas divriteņa riepas nospiedums, akcentējot šo sporta veidu un simbolizē to, ka šāda veida sacensības var norisināties arī galvaspilsētā.

"Rīgas MTB velomaratons ir unikālas, ikvienam pilsētas iedzīvotājam pieejamas sacensības, kas apliecina rīdzinieku mīlestību pret aktīvo dzīvesveidu un pilsētas zaļo identitāti. SMScredit.lv ir viens no lielākajiem sporta atbalstītājiem Latvijā teju desmit gadus, jo ticam, ka aktīvs dzīvesveids ir pamatā ne tikai fiziskai veselībai, bet arī sabiedrības aktīvai dzīvei. Tāpēc mēs esam priecīgi, ka jau no pirmsākumiem SMScredit.lv atbalstītais Rīgas MTB velomaratons ir iekarojis dalībnieku uzticību un interesi, un kļuvis par neatņemamu daļu no pilsētas sporta kalendāra," uzsver AS "4finance" izpilddirektors Latvijā Toms Jurjevs.

Gan sacensību dalībniekiem, gan līdzjutējiem pie Rīgas Motormuzeja jaunās ēkas – Biķernieku sporta kompleksās bāzes teritorijā būs pieejama plaša izklaides programma. SMScredit.lv teltī pasākuma dalībnieki ir aicināti izmēģināt spēkus virtuālajā riteņbraukšanas sacensībā, kurā ikviens uzvarētājs saņems balvu – velosipēdistu bandanu jeb kakla apsēju, kas lieti noderēs ikdienas maršrutos.

Pašus mazākos iepriecinās Lego pilsētiņa, kur būs iespēja spēlēties ar pasaku varoņiem, kā arī piepūšamās atrakcijas un Strider bērnu velo trase. Katrs Lego bērnu distances dalībnieks finišā saņems piemiņas medaļu. Pasākumu vadīs "Star FM" moderators Jānis Romanovskis, kā arī plānotas dažādas citas izklaides no SMScredit.lv Rīgas MTB velomaratona sponsoriem, atbalstītājiem un sadarbības partneriem. Tāpat sacensību dalībnieku draugi un paziņas aicināti sekot līdzi sacensībām interneta televīzijā tiešraidē.

Numurus dalībniekiem izsniegs sacensību dienā reģistrācijas punktā. Dalības maksā iekļauta profesionāli sagatavota trase ar atveldzēšanās punktiem, dalībnieku numuri, ēdināšana pēc sacensību finiša, kā arī medaļas un balvas no pasākuma atbalstītājiem visiem dalībniekiem. Trasē būs pieejama medicīniskā palīdzība un velosipēdu serviss.

Visi dalībnieki, kas būs reģistrējušies un finišējuši vismaz trijos Baltijas Maratoni sezonas pasākumos, piedalīsies "Nissan Pulsar" izlozē no Skandi Motors, kā arī būs iespēja laimēt jaunu "Cervélo" šosejas riteni no veikala Sportlife. Svinīgā izloze notiks gada pēdējās sacensībās. Iepazīties ar Baltijas maratoni plānotajiem 2016.gada sezonas tautas sporta pasākumiem, noteikumiem, dalības maksu un distanču maršrutiem, kā arī reģistrēties dalībai var elektroniski mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv.

SMScredit.lv Rīgas MTB velomaratonu organizē SIA "KT Agency" sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu un Rīgas domi. Pasākuma ģenerālsponsors ir "SMScredit.lv", pasākumu atbalsta "Turkish Airlines", "Koblenz Drošība", "EVIAN", "LEGO". Atbalstītāji "GARMIN", "Hotel Jūrmala SPA", "Cēsu Alus", "DION", "Nissan", "Global Fitness", "Lukoil", "Jacobs Creek", "Evelo Store", "Royal Casino SPA&Hotel", "Baltic Taxi", "Sportlife", "Cervélo".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)