Banner 980x90

Sniega tīrīšanas dēļ Rīgas ielās apgrūtināta satiksme

Rīga, 29.janv., LETA. Sniega tīrīšanas dēļ Rīgas ielās otrdien ir apgrūtināta satiksme, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Dimante skaidroja, ka šonakt sākta ielu, tiltu un satiksmes pārvadu tīrīšana un apstrāde ar pretslīdes materiāliem, kā rezultātā kopējā transporta plūsma Rīgā ir izteikti lēnāka nekā ierasts.

Patlaban pilsētas ielās un uz tiltiem strādājot visas specializētās kaisīšanas mašīnas un traktorbirstes. Prognozējoši, brauktuves maģistrālajās ielās no sniega pilnībā tiks attīrītas trīs stundu laikā pēc snigšanas beigām un pēc tam tiks sākta rajona nozīmes ielas attīrīšana.

Kā skaidroja Dimante, ziemas tehnika patlaban iekļaujas kopējā satiksmes plūsmā, līdz ar to brauktuvju attīrīšana no sniega nenotiek tik raiti kā būtu vēlams.

Lai neapdraudētu savu un citu satiksmes dalībnieku drošību, iedzīvotājiem ieteicams pārbaudīt savus transporta līdzekļus, to tehnisko stāvokli un atbilstību ziemas apstākļiem, norāda Satiksmes departamentā. Autovadītājiem ieteicams ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu. Vienlaikus departaments aicina transportlīdzekļu vadītājus būt saprotošiem lēnas satiksmes gadījumā.

Rīgas ielu, tiltu un satiksmes pārvadu uzturēšanu veic P/S "Daugavas labā krasta uzturētājs" un P/S "Daugavas kreisā krasta uzturētājs."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)