Banner 980x90

SS.com alternatīva Latvijas iedzīvotājiem – Dalder.lv

Latvijas iedzīvotāji ļoti aktīvi izmanto sludinājumu portālus, lai pārdotu automašīnas, nekustamos īpašumus, koncertu biļetes, tehniku, apģērbu, kā arī meklētu darbu. Lielai daļai iedzīvotāju var rasties pamatots jautājums – kāpēc šajā nozarē nav konkurences? Pašlaik aktuālā interneta portālu sistēma pārāk ilgu laiku eksistējusi vien ar pārliecību, ka lietotāji to izmantos ieraduma pēc un nav citas alternatīvas. Nu tāda ir radīta, un ikviens var iepazīties ar jauno vietni Dalder.lv. 

Dalder.lv radīts, domājot par ērtībām un 21. gadsimtu 
www.ss.com ir novecojis un tehnoloģiski neatbilst mūsdienu aktīvā interneta lietotāja vajadzībām. Jaunais portāls Dalder.lv ir jau vairākus gadus lolots projekts ar mērķi radīt unikālu, īpašu un inovatīvu sludinājumu portālu, kas ir:
• lietotājam draudzīgs,
• ērts un ātrs, 
• dinamisks,
• informācijas patērēšana ir lētāka. 

Lielākās priekšrocības, pretstatā ss.com:
• lokalizētie sludinājumu dēļi, kas katrai pilsētai atšķiras;
• tiešā komunikācija starp pircēju un pārdevēju;
• reģistrētā lietotāja profils, kas vienlaikus kalpo arī kā mājaslapa;
• unikāla un inovatīva kuponu sistēma, kas ļaus ērtāk gan pārdot, gan iepirkties. Dalder.lv dizains un lietojamība ir nesalīdzināms ar konkurentiem. 

Pārdot un iepirkties vienlaikus
Dalder.lv sniegs nebijušu pieredzi darba meklētājiem, pakalpojumu piedāvātājiem un preču pārdevējiem. Tirgus pētījumi un analīze atklāj, ka Latvijas iedzīvotājiem nepieciešama mārketinga platforma, ar kuras palīdzību pārdevējiem iespējams gan ievietot informāciju, gan organizēt biznesa komunikāciju. Sludinājumi joprojām ir būtiska Dalder.lv daļa, taču tikpat svarīga ir arī mārketinga komunikācija. 

E-komercijas platforma, kas funkcionāli veidota akcentējot tās lietotājus:
• iespēja vienkārši un ērti ievietot sludinājumus;
• sludinājumi ir ērti filtrējami, kas ļauj ērti atrast nepieciešamo preci;
• iespējams iepazīties ar dažādiem akciju piedāvājumiem;
• īpaša pievienotā vērtība ir reklāma. 

Dalder.lv strādā izcila komanda, kas dalās ar profesionālajām zināšanām interneta mārketingā. To apstiprina viegla informācijas pārskatāmība, analītiskie rīki un pamatotie dizaina elementi. Atšķirībā no konkurentiem rūpēs par lietotāju ērtību tiek nodrošināts nemitīgs tehniskais un komunikatīvais atbalsts.

Inovācijas un ērtība
Dalder.lv e-komercijas portāls sniedz ne tikai klasiskās iespējas ievietot un aplūkot informāciju, bet efektīvi skar un risina problēmas svarīgās interneta mārketinga kategorijās, piemēram, informācijas izvietošana, apstrāde, sasniedzamība, efektivitāte, lokalizācija, datu apstrāde. Tas nozīmē nebijušu pieredzi gan reklāmas devējiem, gan tās lietotājiem. Dalder ir unikāla ir labākā filtrēšanas sistēma pasaulē, kas ekonomēs laiku gan lietotājiem, gan pārdevējiem, jo pircējs būs spējīgs nepieciešamo preci vai pakalpojumu iegādāties. 

Iespējams sazināties ar pārdevēju
Pašlaik pieejamajos portālos nav iespējams apskatīt informāciju par pārdevēju, kas nozīmē lielāku risku iegādāties viltotas vai zagtas lietas un nav iespējams lasīt atsauksmes vai vērtējumu par iegādāto. Šo trūkumu novērsīs Dalder.lv – pārdevējs varēs izveidot mikro mājaslapu, kas piedāvās gan apskatīt informāciju, gan komunicēt tiešsaistē. Tāpat ar reģistrētu profilu būs atpazīstams arī pircējs.

Pamēģini un tu vairs nevēlēsies izmantot citas e-komercijas platformas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)