Banner 980x90

Starptautiskā lidosta "Rīga" paplašinās ilgtermiņa autostāvvietu

Rīga, 1.sept., LETA. Starptautiskā lidostā "Rīga" no septembra sākusi paplašināšanas darbus ilgtermiņa autostāvvietā P3, lai izveidotu papildu stāvvietas aizvien pieaugošā pasažieru skaita ērtībām, aģentūrai LETA pavēstīja lidostā "Rīga".

Pēc paplašināšanas stāvvietā tiks izveidotas papildu 325 vietas, tādejādi dodot iespēju šajā stāvvietā savus transportlīdzekļus novietot kopumā 1245 pasažieriem. Stāvvietas rekonstrukcija notiks vairākos posmos, un daļa stāvvietas visu paplašināšanas laiku būs pasažieriem pieejama.

"Aicinām pasažierus, novietojot savu transportlīdzekli, sekot informatīvajām norādēm," pauda lidostā.

Kopumā lidosta "Rīga" pasažieriem un viesiem piedāvā novietot transportu trīs autostāvvietās. Īstermiņa autostāvvieta P1 ar 344 vietām, kas atrodas tieši pie lidostas pasažieru termināļa, ir domāta autotransporta novietošanai uz neilgu brīdi, lai sagaidītu vai pavadītu ceļotājus. Savukārt ilgtermiņa autostāvvietas P2 un P3, kas atrodas dažu minūšu gājiena attālumā no termināļa, paredzētas pasažieriem, kas dodas ceļojumā uz ilgāku laiku.

Lidostas autostāvvietas strādā visu diennakti. Apmaksu par stāvvietu pakalpojumiem pasažieri var veikt gan stāvvietās, gan ielidošanas termināļos E un C, skaidrā naudā vai ar kredītkarti, izmantojot apmaksas automātus. Par autostāvvietas pakalpojumiem iespējams norēķināties arī, izmantojot "Mobilly" lietotni.

Gadījumā, ja pēc ilgstošas stāvēšanas transportlīdzeklim ir nosēdies akumulators, lidostas P2 un P3 autostāvvietās ir pieejamas bezmaksas akumulatoru uzlādes vietas.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs. No lidostas "Rīga" ziemas sezonā iespējams doties uz vairāk nekā 60, bet vasaras sezonā - uz gandrīz 90 galamērķiem, ko nodrošina 20 aviosabiedrības. 2016.gadā lidosta "Rīga" apkalpoja vairāk nekā 5,4 miljonus pasažieru - gandrīz 45% no kopējā Baltijas valstu pasažieru skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)