Banner 980x90

"Street Burgers" investējis 100 000 eiro restorāna izveidē "Domina Shopping"

Restorānu tīkls "Street Burgers" investējis 100 000 eiro restorāna izveidē tirdzniecības centrā "Domina Shopping", Rīgā, aģentūru LETA informēja SIA "Street Burgers Latvia" operacionālais direktors Rihards Graudiņš.

Rīga, 7.janv., LETA. Restorānu tīkls "Street Burgers" investējis 100 000 eiro restorāna izveidē tirdzniecības centrā "Domina Shopping", Rīgā, aģentūru LETA informēja SIA "Street Burgers Latvia" operacionālais direktors Rihards Graudiņš. Viņš norādīja, ka jaunais "Street Burgers" restorāns "Domina Shopping", kura platība ir 130 kvadrātmetru, veidots pēc patērētājiem ierastā koncepta, taču vienlaikus ar tikai šim restorānam raksturīgiem interjera dizaina elementiem un izkārtojumu. "Street Burgers" valdes loceklis Aleksandrs Vēvers atzīmēja, ka jaunās "Street Burgers" burgernīcas atvēršana "Domina Shopping" ir nozīmīgs solis uzņēmuma izaugsmei un darbības paplašināšanai Latvijā. Viņš norādīja, ka kopumā Latvijā darbojas piecas "Street Burgers" burgernīcas - "Domina Shopping" un četras līdzšinējās, no kurām trīs atrodas Rīgā - Vecrīgā, Vecpilsētas ielā 8a, Blaumaņa ielā 10 un Meža ielā 4a, bet viena Liepājā, Brīvības ielā 3/7.  "Firmas.lv" informācija liecina, ka "Street Burgers Latvia" 2018.gadā strādāja ar 987 407 eiro apgrozījumu, kas ir par 22,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 61,1% un bija 130 368 eiro. Kompānija "Street Burgers Latvia" reģistrēta 2013.gada jūlijā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. "Street Burgers Latvia" kapitālā 60% pieder Annai Tomiļinai, 40% - Kristai Tabakai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)