Banner 980x90

Ūdens temperatūra peldvietās Rīgā - no +16 līdz +25 grādiem

Rīga, 17.jūl., LETA. Ūdens temperatūra Rīgas oficiālajās peldvietās otrdienas rītā ir no +16 grādiem Vakarbuļļos līdz pat +25 grādiem Bābelītes ezerā, kur gan nav vēlams peldēties piesārņojuma dēļ, liecina pašvaldības apkopotā informācija.

Lai gan Vakarbuļļos ūdens temperatūra no rīta ir tikai +16 grādu, Vecāķos un Daugavgrīvā tā sasniedz +20 grādu.

Peldvietās Daugavā un Ķīšezerā ir +21, +22 grādus silts ūdens.

Jūrmalas Zilā karoga peldvietās ūdens temperatūra nakts gaitā pazeminājusies līdz +20..+22 grādiem. Pirmdienas pievakarē tā sasniedza pat +24 grādus.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem ūdens temperatūra Salacgrīvā un Zvejniekciemā svārstās ap +15 grādiem, bet Mērsragā, Rojā un Kolkā saglabājas +22 grādus silts ūdens.

Dati no satelītiem liecina, ka atklātas jūras piekrastē Kurzemē, tai skaitā Liepājā un Ventspilī, ūdens temperatūra nav augstāka par +15 grādiem un vietām nesasniedz pat +10 grādu.

Lielākajā daļā Latvijas upju un ezeru ūdens temperatūra ir +19..+24 grādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)