Banner 980x90

Ūdensvada avārijas dēļ sabiedriskais transports Rīgā kavē līdz 50 minūtēm

Rīga, 3.apr., LETA. Remontdarbu dēļ pie Augusta Deglava ielas, kur naktī notika ūdensvada avārija, autobusi un trolejbusi Rīgā patlaban kavē līdz 50 minūtēm, informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme".

Visvairāk kavē 5.,11.,13.,22.trolejbuss, kā arī 3., 6., 13., 47., 50., 51., 52., 49.autobuss. Sastrēgumi izveidojušies uz Zemitāna un Gaisa tilta, kā arī tuvējās ielās, piemēram, Pērnavas un Valmieras ielās.

LETA jau vēstīja, ka ūdensvada avārijas dēļ pār Augusta Deglava tiltu pirmdienas rītā ļauts braukt tikai sabiedriskajam transportam. Papildus tam nobrauktuvē no tilta centra virzienā transporta kustībai ir slēgta braukšanas josla, informēja SIA "Rīgas ūdens".

Kā skaidroja uzņēmumā, sakarā ar stadiona "Daugava" rekonstrukciju Augusta Deglava ielā tika veikti kanalizācijas vada izbūves darbi, kuru laikā bojāts ūdensvads. Negadījums noticis naktī uz otrdienu Augusta Deglava ielā, krustojumā pie Augšielas.

Turpinās avārijas likvidācijas darbi. No plkst.1 pārtraukta ūdens padeve vairākiem objektiem Augusta Deglava ielas posmā no Pērnavas ielas līdz Vagonu ielai un Pērnavas ielas posmā no Vārnu ielas līdz Vagonu ielai, kā arī Augšielā un Stadiona ielā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)