Banner 980x90

Ūdensvada izbūvi Jaunciema gatvē plāno pabeigt līdz martam

Rīga, 20.nov., LETA. Ūdensvada izbūvi Jaunciema gatvē plānots pabeigt līdz 2019.gada martam, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas ūdens".

Pašlaik Jaunciema gatvē ar beztranšejas metodi izbūvēti 1320 metri ūdensvada, kas ir trešā daļa no kopējā apjoma, kas izbūvējams ar šādu horizontālās urbšanas tehnoloģiju.

Ūdensvads tiek būvēts posmā no Jaunciema gatves 326 līdz Jaunciema gatves un Gaileņu ielas krustojumam, un tas ir apjomīgākais no šāda veida projektiem, kas tiek realizēts par SIA "Rīgas ūdens" līdzekļiem - ūdensvada būvniecībā tiks ieguldīti aptuveni 2,6 miljoni eiro. Kopējais šī posma garums būs 5,4 kilometri.

Lielākā daļa no būvniecības darbiem notiks ar beztranšejas metodi, kas vietām tomēr prasīs izmaiņas satiksmes organizācijā, radot iespējamus transporta kustības sastrēgumus. Būvdarbi tiek veikti pa posmiem, satiksme organizēta ar luksoforiem pa vienu braukšanas joslu. Nepieciešamības gadījumā rīta un vakara satiksmes plūsmas maksimumstundās tiek arī norīkoti satiksmes regulētāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)