Banner 980x90

Ušakovs uz simtgades pasākumiem uzaicinājis 56 pilsētu vadītājus, tostarp Maskavas un Sanktpēterburgas mērus

Rīga, 24.apr., LETA. Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) uzaicinājis apmeklēt Rīgu un piedalīties kādā no Latvijas simtgadei veltītajiem pasākumiem 56 pilsētu vadītājus, tostarp Maskavas un Sanktpēterburgas mērus, aģentūrai LETA apstiprināja mēra preses sekretāre Laila Ivāna.

Viņa norādīja, ka uzaicinājumu saņēmušas visas Eiropas Savienības galvaspilsētas, kā arī Rīgas sadraudzības pilsētas - Kērnsa, Pekina, Kobe, Sanktpēterburga, Santjago, Minska, Kijeva, Maskava, Rostoka un citas.

Pilsētu vadītājiem pēc izvēles tiek piedāvāts apmeklēt Elīnas Garančas un Vīnes filharmoniķu koncertu Dzintaru koncertzālē jūnijā, Dziesmu un deju svētkus jūlijā, vai arī "Staro Rīga" pasākumus novembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)