Banner 980x90

Uz laiku slēgs "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53

Rīga, 12.okt., LETA. No 14.oktobra līdz 21.oktobrim būs slēgts SIA "Rīgas satiksme" (RS) klientu apkalpošanas centrs Brīvības ielā 49/53, aģentūru LETA informē uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis.

Klientu centra slēgšana paredzēta saistībā ar uzņēmuma pārcelšanos uz plašākām telpām. Plānots, ka 23.oktobrī RS apkalpošanas centrs atkal būs pieejams apmeklētājiem. Tā atrašanās vieta paliks nemainīga, taču turpmāk centrs būs izvietots telpās, kurās līdz šim strādāja SIA "Rīgas namu pārvaldnieks".

Citos RS klientu apkalpošanas centros darbības izmaiņas nav paredzētas. Tie atrodas Brīvības ielā 191, Brīvības gatvē 384b, Kurzemes prospektā 137, Prāgas ielā 1, Spīķeru ielā 1 un Vienības gatvē 117a.

Klientu apkalpošanas centru darba laikus un piedāvātos pakalpojumus var apskatīt "Rīgas satiksmes" mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)