Banner 980x90

Veikalu mēbeļu ražotājs "JPD Production" strauji kāpinājis apgrozījumu un peļņu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Veikalu un biroju mēbeļu ražotājs SIA "JPD Production" pagājušajā gadā sasniedzis 11,75 miljonu eiro apgrozījumu salīdzinājumā ar 6,92 miljoniem iepriekšējā gadā, liecina "Firmas.lv" dati.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma peļņa pieaugusi pusotru reizi un sasniegusi 1,029 miljonus eiro salīdzinājumā ar 654 546 eiro peļņu 2014.gadā.

Kā norādīts vadības ziņojumā, peļņu plānots novirzīt uzņēmuma turpmākai attīstībai.

"JPD Production" ir viens no lielākajiem specializēto biroju un mazumtirdzniecības veikalu mēbeļu ražotājiem Latvijā. Ražotne atrodas Rīgā, Kleistos. Uzņēmuma klienti ir, piemēram, "Tiger", "Jysk", "Latvijas Mobilais telefons" un citi, taču lielākoties produkcija tiek eksportēta.

"JPD Production" reģistrēts 2010.gadā, pamatkapitāls - 2845 eiro, darbinieku skaits - 95.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir zviedru kompānija "ITAB Shop Concept AB".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)