Banner 980x90

Vienības velo brauciena numurus varēs izņemt pie "Alfas"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Nedēļas izskaņā, 2. un 3.septembrī, pie tirdzniecības parka "Alfa" C ieejas no plkst.10.00 līdz plkst.20.00 būs iespēja izņemt dalībnieku numurus Latvijas gada lielākajam velo notikumam – 26. Latvijas riteņbraucēju Vienības velobraucienam, kas norisināsies 4.septembrī Siguldā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja organizatori.

"Latvieši ir aizrautīgi velobraucēji un ar katru gadu riteņbraukšanas popularitāte gan profesionālā, gan amatieru līmenī turpina augt. Šo tradīciju Latvijā stiprina velo kultūras pasākumi, kuros ik gadu iesaistās arī tirdzniecības parks "Alfa" gan organizējot velo pasākumus Rīgas velo nedēļas laikā, gan atbalstot riteņbraucēju iecienītus notikumus. Esam priecīgi kopā atklāt rudeni ar azartisku velo pasākumu – 26. Latvijas riteņbraucēju Vienības velobraucienu. Aicinu visus dalībniekus laicīgi gatavoties braucienam un izņemt dalībnieka numurus t/p "Alfa", tāpat Vienības brauciena dalībnieki un līdzjutēji ir gaidīti t/p "Alfa" teltī Siguldā, lai pārbaudītu savus spēkus un cīnītos par vērtīgām balvām," par tirdzniecības parka "Alfa" plānotajām aktivitātēm 26. Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciena laikā stāsta vadītāja Liene Apine.

Starta numurus 2. un 3. septembrī pie tirdzniecības parka "Alfa" varēs izņemt tie dalībnieki, kuri būs pieteikušies un apmaksājuši dalības maksu līdz 31. augustam. Starta numuri dalībniekiem tiks piešķirti pēc iepriekšējā gada rezultātiem tajā pašā distancē, bet jaunajiem dalībniekiem pēc pieteikšanās datuma. Katram dalībniekam tiks nosūtīta informatīva vēstule par piešķirto starta numuru, kas būs jāuzrāda pie numuru saņemšanas, tāpat numura saņemšanas brīdī būs jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments.

Tirdzniecības parks "Alfa" 4. septembrī Siguldā Svētku laukumā aicina ikvienu 26. Latvijas riteņbraucēju Vienības velobrauciena apmeklētāju izmēģināt savus spēkus 500 m garā distancē, cīnoties par Velo ruļļu cīņu Alfas kausu un salīdzināt savu rezultātu ar Latvijas labākajiem riteņbraucējiem – Aināru Ķiksi un Māri Štrombergu. Visi par dalību Ruļļu cīņās saņems mūzikas disku "Alfas mīlētāko dziesmu izlase", savukārt dienas uzvarētājs sieviešu un vīriešu konkurencē saņems Galactico dāvanu kartes 30 eiro vērtībā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)