Banner 980x90

Vienīgā pretendenta neatbilstības dēļ rīkos jaunu konkursu Nacionālā teātra teritorijas labiekārtošanai

Rīga, 11.sept., LETA. Vienīgais kandidāts iepirkumā par Nacionālā teātra teritorijas labiekārtošanu pirms "Laika priekškara" uzstādīšanas nav atbildis izvirzītajām iepirkuma prasībām, aģentūrai LETA pavēstīja Rīgas domes Īpašuma departamentā.

Līdz ar to iepirkums izbeigts bez rezultāta. Patlaban ir izsludināts jauns iepirkums, kurš noslēgsies 18.septembrī.

Kā ziņots, būvnieku uzdevums būs sakārtot teritoriju pie teātra esošajā ozolu alejā, lai tajā būtu iespējams uzstādīt vides objektu "Laika priekškars." Darbi paredz, piemēram, asfalta celiņa seguma nomaiņu, objektam nepieciešamo stiprinājumu uzstādīšanu un citus uzdevumus.

Objekta uzstādīšanu plānots sākt oktobrī. Kopā projekta realizācijai Rīgas dome atvēlējusi 135 000 eiro un to plānots uzstādīt līdz 18.novembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)