Banner 980x90

Vinnijs Pūks un viņa draugi aicina uz ekspedīciju Simtjūdžu mežā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
28.maijā Kultūras un tautas mākslas centra "Ritums" filiālē, Laimdotas ielā 42, notiks Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltīts pasākums "Ekspedīcija Simtjūdžu mežā".

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas Domes IKSD Kultūras un tautas mākslas centra "Ritums" Kultūras menedžere Iluta Beķere, koncertā uzstāsies bērnu deju kopa "Kamolītis", deju grupa "Ritms", bērnu deju kolektīvs "Teiksmiņa", teātra pulciņš "Tramplīns", kā arī bērnu vokālie ansambļi "MOMO", "Poppy", "Magonīte" un vokālā studija no MJC "Praktiskās estētikas skola". Koncertu vadīs Kristofers Robins, kurš aicinās ikvienu apmeklētāju doties ekspedīcijā pa Simtjūdžu mežu un iepazīties ar viņa draugiem: Vinniju Pūku, Sivēnu, Pūci, Ēzelīti I-ā, Trusīti, Kangu un mazulīti Rū.

Ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja darboties radošajās darbnīcās un pagatavot sev sapņu ķērāju, pūķi vai skaistu aproci, kā arī iesaistīties un pievienot savu krāsas triepienu kopējās, lielās gleznas radīšanā. Paredzētas arī citas izglītojošas un radošas aktivitātes, piemēram, atjautības uzdevumu risināšana, lielformāta spēļu spēlēšana un ziepju burbuļu pūšana.

Pasākumu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai Kultūras un tautas mākslas centrs "Ritums" organizē jau otro reizi šoreiz pievēršot uzmanību tam, ka tieši bērnība ir tas laiks, kad cilvēkam ir visvairāk jaunatklājumi, kā arī tam, cik liela nozīme ir bērnības bezrūpībai un vieglumam.

Pasākumu atbalsta Rīgas dome

Ieeja pasākumā bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)