Banner 980x90

Virtuve – vieta, kur nedrīkst satikties divas saimnieces

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Virtuve ir tāda kā maza svētnīca ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem. Turklāt tai nevajadzētu asociēties tikai ar vietu, kur stundām jāstāv pie plīts un pēcāk tikpat ilgi jāmazgā trauki. Virtuvei ir jābūt siltai, mājīgai telpai, kur allaž smaržo pēc garda ēdiena un kur vienmēr tumsā palīdzēs mazā bāka – ledusskapja gaismiņa.

Kā radīt mājīguma sajūtu necilā virtuvītē?
Virtuvē, kā jebkurā telpā jūsu mājās, ir svarīgas mēbeles un iekārtojums. Mēbeles ir diezgan dārgas. Protams, virtuves mēbeles cenas ir dažādas, bet neaizmirstiet par kvalitāti. Vispārzināms fakts, ka dārgākas mēbeles kalpos ilgāk un jums nevajadzēs galu galā pārmaksāt. Dariet ko darīdami, apdomājiet uz priekšdienām – vai jums ir pietiekami daudz naudas, lai pirktu lētas mēbeles un sadzīves tehniku?
 
Lai radītu mājīguma sajūtu bieži vien pietiek ar pankūku smaržu rītos un ceptām karbonādēm vakaros. Prātā uzreiz nāk lauku virtuve un vecmāmiņas ceptās plānās pankūkas, kabaču pankūkas un zupas, kas tika vārītas lielos katlos, lai pietiek visai ģimenei un vairākām dienām… Ak, lūk, tāda ir mājīguma sajūta! Vai laukos virtuvē bija dārga iekārta? Nebija. Tieši tas radīja šo skaisto lauku burvību. Bet, ja runājam par smalku piepilsētas dzīvokli vai privātmāju, tad diezin vai varēsim to savienot ar domu par klasisku lauku virtuvi…
 
Mājīgumu virtuvē rada trauki, ne tikai mēbeles un tehnika. Ja jums patīk nedaudz retro – iegādājieties vecā stila apaļo ledusskapi (nav obligāti pirkt vecu, tagad ir nopērkami arī pavisam jauni ledusskapji, kuru dizains ieturēts retro stilā). Liela virtuves mēbeļu un tehnikas izvēle pieejama veikalā 220.lv. Šeit varat izvēlēties sev vēlamos modeļus, cenu kategorijas un atlasīt preces pēc sev vēlamajiem kritērijiem.
 
Cena ir būtiska – esiet gudri, veicot pirkumu
Neiekrītiet lamatās. Dārgs ne vienmēr nozīmē labs. Veltiet nedaudz laika, lai palasītu lietotāju atsauksmes. Interneta laikmetā ir grūti noslēpt jebko, jo cilvēki momentā dalās ar pieredzi un domām publiski, lai arī citi redz. Izmantojiet to par labu sev – ierakstiet jautājumu kādā portālā, uzziniet sevi interesējošos jautājumus no cilvēkiem, kas jau lieto izvēlēto tehniku vai mēbeles.
 
Esiet prātīgi, ja vēlaties iegādāties lietotas virtuves mēbeles, tehniku vai virtuves iekārtu. Lietota prece var būt tikpat labi jaunas preces stāvoklī, bet vienmēr pastāv risks, ka jūs mēģina apkrāpt un iesmērēt sabojātu preci vai preci ar defektiem.

Ja vēlaties iepirkties ātri, ērti un par labākajām cenām, tad izvēlieties tādu uzticamu interneta veikalu kā 220.lv. Klienti ir apmierināti ar 220.lv piedāvātajām precēm un milzīgo izvēli – jums nebūs jāapmeklē neskaitāmi dažādi veikali, jo viss nopērkams vienuviet.
 
Virtuve kā mazā ķīmijas rūpnīca – ļaujieties jauniem un jauniem eksperimentiem
Virtuve ir vieta, kur ne visi jūtas ērti. Ne visiem piemīt virtuoza spējas šai mājīgajā telpā. Tomēr lieliski, ka sieviete prot gatavot, vai ne tā? Katrs vīrietis vēlas sev blakus meiteni, kura māk ko vairāk pagatavot par ceptām olām un pelmeņiem. Toties vīrietis, kurš prot garšīgi gatavot ēst, mūsdienās vispār ir zelta vērtē.

Iemīliet savu virtuvi! Ja vēlaties sākt gatavot, sāciet ar vides iekārtošanu – iegādājieties jaunas mēbeles, izvēlieties iekārtu, kas jums radīs prieku nākt uz virtuvi. Veriet vaļā pavārgrāmatu un sāciet gatavot. Vienam padodas salāti, citam – karbonādes, vēl citam – vareni garšīgas tortes un saldie ēdieni. Atrodiet sevi virtuvē!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)