Banner 980x90

XS Power Drink Pink Grapefruit Blast – enerģijas avots sasniegumiem

Traukšanās ar velosipēdu pa Biķernieku trasi, Rīgas centru vai meža takām, pēdējie eksāmeni vai saspringts darba dienas grafiks? "Nezaudēt ātrumu" un paveikt ieplānoto palīdzēs jaunais Amway XS Power Drink Pink Grapefruit Blast enerģijas dzēriens ar rozā greipfrūtu garšu, kas tagad pieejams arī Latvijā.

XS Power Drink nodrošina ievērojamu enerģijas pieplūdumu, kas nepieciešams aktīva dzīvesveida piekritējiem, kā arī ikdienas darbā aizņemtiem cilvēkiem. Dzēriens nesatur cukuru, tādēļ kaloriju skaits ir minimāls. Tā vietā B grupas vitamīnu komplekss, kofeīns un taurīns palīdz tūlītēji aktivizēt imūnsistēmu, atgūt spēkus un veicina pareizu enerģijas vielmaiņu.

Nodrošinot spēcīgu enerģijas devu, XS Power Drink pat saspringtākajos brīžos sniedz atvēsinošu pludmales sajūtu un palīdz pavadīt dienu bez lieka stresa. Viens no XS Energy zīmola veidotājiem Deivids Vandervēns (David Vanderveen) saka: "Cilvēkam nav jābūt sporta entuziastam, lai novērtētu XS Power Drink sniegto enerģijas pieplūdumu. Pats esmu kaislīgs sērfotājs, bet ne vienmēr, ķerot lielākos viļņus, pludmalē varu pavadīt tik daudz laika, cik vēlētos. Tāpēc mans izaicinājums bija atrast veidu, kā izbaudīt pludmales veldzējošo sajūtu arī trauksmainās darba dienās. Amway XS Power Drink dzēriens ar rozā greipfrūta, Ķīnas žeņšeņa un acai ogu garšu man spēj sniegt nepieciešamo enerģijas devu."

Amway ir tiešās pārdošanas uzņēmums, kura ienākumi gadā sasniedz 10,8 miljardus ASV dolāru un kura galvenā mītne atrodas Adā, Mičiganā, ASV. Pārdotākā Amway produkcija ir Nutrilite vitamīni, minerālvielas un uztura bagātinātāji, Artistry sejas kopšanas un kosmētikas līdzekļi, kā arī eSpring ūdens attīrīšanas sistēmas — to visu tirgo tikai Amway komersanti. Direct Selling News 2015 Global 100 sarakstā 2014.gadā noieta ziņā tiešās pārdošanas uzņēmumu vidū Amway ierindojās pirmajā vietā pasaulē.

Enerģijas dzērienu zīmols XS Energy tika izveidots 2001.gadā Kalifornijā ar mērķi sniegt pozitīvu enerģiju, piedāvājot gardus dzērienus ar B grupas vitamīniem un bez cukura. 2003.gadā to pārņēma Amway komersanti, kurus iedvesmoja Riča Devosa un Džeja van Andela uzņēmīgā un aizrautīgā daba. XS Energy ir zīmols, kas veicina Amway uzņēmējdarbības jaunās paaudzes attīstību. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)