Banner 980x90

Ziemassvētkos Rīgā būs izmaiņas sabiedriskā transporta un autostāvvietu darbā

Rīga, 21.dec., LETA. Ziemassvētku brīvdienās būs izmaiņas sabiedriskā transporta, pašvaldības autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā, kā arī darba dienu mēneša abonementa biļešu lietošanas kārtībā, aģentūru LETA informē SIA "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

Sabiedriskais transports no 24.decembra līdz 26.decembrim brauks pēc brīvdienu grafika. Līdz ar to 25.decembrī un 26.decembrī Rīdzinieka kartes lietotāji varēs izmantot stundas biļetes brīvdienām.

Savukārt pasažieriem, kuri iegādājušies mēneša abonementa biļetes darba dienām, 25.decembrī un 26. decembrī darba dienu mēneša abonementa biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Zaķis informēja, ka 23.decembrī klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst.10 līdz plkst.13, bet pārējie seši klientu apkalpošanas centri strādās pēc ierastā sestdienu grafika - līdz plkst.16.

Svētdien, 24.decembrī no plkst.10 līdz plkst.16 strādās viens klientu apkalpošanas centrs - Spīķeru ielā 1.

25. un 26.decembrī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", no 24.decembra līdz 26.decembrim varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a.

Minibusi no 24.decembra līdz 26.decembrim brauks pēc svētdienas grafika, bet nakts satiksmes maršruti tiks nodrošināti naktī no 22. uz 23.decembri un naktī no 23. uz 24.decembri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)