Banner 980x90

Ziemassvētku dāvanas – plašākā izvēle Davanuserviss.lv

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem. Lai sagādātu Ziemassvētku dāvanas, atlicis pavisam maz laika. Veikalu plauktos mirdz jau iepriekš sagatavotas Ziemassvētku dāvanas, cita par citu krāšņākā iesaiņojumā. Dāvanu izvēle ir neticami milzīga – sveces, rotaslietas, virtuves rīki un vēl daudz kas cits. Bieži vien dāvana tiek nolikta plauktā, lai, uz to paskatoties, tā atgādinātu par cilvēku, kas to dāvinājis. Davanuserviss.lv piedāvā iespēju pārsteigt dāvanas saņēmēju. Izvēloties dāvanu karti, nebūs iespējas to nolikt malā. Dāvanu karte būs aicinājums tās saņēmējam to izmantot pēc iespējas ātrāk!

Ziemassvētku dāvanas 
- Bērniem

Ja Ziemassvētku dāvanas meklē bērniem, tad noteikti jāapsver doma par aktīvām dāvanām. Lielisks variants būs boulings vai alpīnisma siena. Bērni varēs izkustēties un lieliski pavadīt laiku ģimenes vai draugu lokā. Jau savlaicīgi varat sagādāt dāvanas vasaras sezonai – batutu gumijlēkšanu vai šķēršļu trases apmeklējumu Siguldā. Bērni noteikti ar nepacietību gaidīs pirmās siltās vasaras dienas, lai ar prieku izbaudītu Ziemassvētkos sarūpēto dāvanu.
- Sievietēm
Dāvanu sievietei atrast nav grūti. Aukstajos ziemas mēnešos un pēc svētku trakuma, noteikti noderētu dāvana, kas ļaus sievietei atpūsties un uzkrāt spēkus jaunajam gadam. Masāža vai SPA apmeklējums noteikti iepriecinās gan draudzeni, gan arī māsu vai mammu. 
- Vīriešiem
Savukārt ar dāvanām vīriešiem mēdz būt sarežģītāk, bet tikai ne Davanuserviss.lv. Šeit atradīsi Ziemassvētku dāvanas gan mierīgiem un nosvērtiem vīriešiem, gan arī tiem, kas mīl aizraujošus un ekstrēmus piedzīvojumus. Iegādājies dāvanu karti braucienam ar vučko pa bobsleja trasi. Var izvēlēties arī braukšanu ar galvu pa priekšu, ļaujot sajust ātrumu, ko piedzīvo skeletonisti. Ātrums un asas izjūtas garantētas!
- Ģimenēm
Ja Ziemassvētku dāvanas nepieciešamas vecākiem, tad vari aplūkot gan sadaļu pāriem, gan vecākiem. Tajās atradīsi dāvanas, ko iespējams izmantot divatā, piemēram, ziemīgs izbrauciens kamanās ar iespēju sarīkot gardu pikniku. Tāpat lieliska dāvana būtu arī lidojums "Aerodium". Tā būtu iespēja sajust brīvību, kādu to jūt putni. Brīvais lidojums noteikti būtu piemērota dāvana tiem, kas sapņo par lekšanu ar izpletni, bet to vēl nav izdarījuši.
- Pāriem  
Ziemassvētku dāvanas un pats svinību laiks ir lielisks veids, kā pavadīt laiku kopā ar sev tuviem un mīļiem cilvēkiem. Pats galvenais, ko mums sniedz Ziemassvētku dāvanas ir prieks, ko sagādājam to saņēmējiem un prieks, kas rodas mūsos, redzot sev mīļu cilvēku laimīgu.

Ienāc Davanuserviss.lv un atrodi īstās Ziemassvētku dāvanas, kas iepriecinās arī tavus tuviniekus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)