Banner 980x90

Ziemeļblāzmas parkā uzstāsies ģitārists Kaspars Zemītis un stīgu kvartets

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kultūras pils "Ziemeļblāzma" skaistajā parkā jau ceturto sezonu skanēs daudzveidīgi vasaras brīvdabas koncerti, piedāvājot apmeklētājiem garos un siltos vasaras vakarus pavadīt brīvā atmosfērā kopā labu mūziku un talantīgiem mūziķiem. Visos koncertos ieeja bez maksas.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Mediju un komunikācijas projektu vadītāja Anete Pitena, 19.jūnijā Ziemeļbplāzmas parkā muzicēs ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis kopā ar stīgu kvartetu. Kaspars Zemītis ir viens no Latvijas daudzpusīgākajiem un pieprasītākajiem latviešu ģitāristiem, kas spēlē gan akadēmisko, gan populāro mūziku. Šī koncerta programmā izskanēs visiem zināmais "Melanholiskais valsis" Kaspara aranžijā, kā arī vairākas mūziķa oriģinālkompozīcijas, piemēram, "Pali", "Agnus Dei" un "Vētra klusumā".

7.jūlijā ar solo programmu uzstāsies latviešu mūziķis, komponists, ambientās un elektroniskās mūzikas autors un producents, multiinstrumentālists Raimonds Tiguls. Koncertā skanēs komponista oriģinālkompozīcijas.

21.jūlijā solo koncertu sniegs Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra sitaminstrumentu grupas mūziķis, marimbas virtuozs Rihards Zaļupe. Koncertā skanēs Riharda oriģinālkompozīcijas.

11.augustā kultūras pils "Ziemeļblāzma" parkā gaidāms talantīgā jaunās paaudzes džeza ģitārista Matīsa Čudara solo koncerts.

25.augustā solo koncertu sniegs talantīgā latviešu koklētāja Laima Jansone, kas lauzusi daudzu cilvēku stereotipus par latviešu tautas tradicionālo mūzikas instrumentu – kokli un nesusi Latvijas vārdu tālu pasaulē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)