Banner 980x90

ZZS par Rīgas mēra amata kandidātu izvirza Krauzi

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valde šodien par saraksta līderi startam Rīgas domes vēlēšanās izvirzījusi ZZS valdes priekšsēdētāju Armandu Krauzi.

Krauze ir arī Latvijas Zemnieku savienības (LZS) priekšsēdētāja vietnieks un Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) parlamentārais sekretārs.

Krauze jau 2013.gada pašvaldību vēlēšanās startēja kā LZS Rīgas mēra kandidāts, taču viņa saraksts nespēja iegūt mandātus. Krauzes vadībā LZS spēja savākt vien 1,88% balsu, lai arī pats Krauze partijas sarakstā izrādījās pārliecinoši populārākais.

Labāk iepriekšējās Rīgas domes vēlēšanās sekmējās Latvijas Zaļās partijas (LZP) sarakstam, kas uzņēmēja Gunta Belēviča vadībā spēja savākt 3,99% balsu, tomēr pie mandātiem netika. Belēvičs pēc pamanāmas debijas veselības ministra amatā pēc skandāla par viņam ārpuskārtas sniegtu medicīnisko palīdzību politiku ir pametis.

ZZS veido LZS un LZP, kā arī ir noslēgtas vienošanās par sadarbību ar partiju "Latvijai un Ventspilij", Liepājas partiju un politisko novada attīstības biedrību "Līvāni".

Pašvaldību vēlēšanas notiks jūnija sākumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)