Banner 980x90

10 projekti uzsāk cīņu par iespēju saņemt finansējumu līdz pat EUR 4000 apmērā


Balsošana par projektiem ir bez maksas, un tieši balsojuma aktivitāte nosaka to, kuri projekti, iekļaujoties ikmēneša finansējuma fondā, saņems atbalstu savu ideju realizācijai. Ikviens interesents par sev tīkamāko projektu var nobalsot trīs dažādās interneta vietnēs – mājaslapā www.LabieDarbi.lv, kā arī balsošanas platformās portālos Draugiem.lv (draugiem.lv/special/labiedarbi/) un Inbox.lv (inbox.labiedarbi.lv). 

Ja arī Tu vēlies ne tikai atbalstīt kādu no LabieDarbi.lv jūlija balsojuma konkursa dalībniekiem, bet arī pats realizēt kādu līdz šim nepiepildītu sapni vai ideju, tad LabieDarbi.lv ir Tava iespēja to izdarīt. "LabieDarbi.lv ir labdarības iniciatīva, kas ir atvērta katram mērķtiecīgam Latvijas iedzīvotājam, tāpēc satuvina labas idejas un to atbalstītājus viena rokas stiepiena attālumā, palīdzot realizēt labas domas, piepildīt sapņus un sasniegt kopējos mērķus. Tāpēc neatliec savas idejas realizāciju uz vēlāku laiku, bet piesaki savu projektu jau tagad," aicina labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv vadītāja Jeļena Šļihta. Sīkāka informāciju mājaslapā www.LabieDarbi.lv.

LabieDarbi.lv finansējumu ieguvušo projektu arhīvs pieejams – Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale un Zemgale.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)