Banner 980x90

11.novembra krastmalā "Ghetto Games" sacensību dēļ slēgs satiksmi

Sakarā ar "Ghetto Games" sezonas noslēguma pasākuma norisi no piektdienas, 30.augusta, plkst.22.00 līdz svētdienas, 1.septembra, plkst.9.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Rīgā, 11.novembra krastmalā.

Satiksme 11.novembra krastmalā tiks slēgta posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai. Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi minētajā ielas posmā 30.augustā tiks ieviesti jau no plkst. 20.00. Pasākuma sagatavošanas un norises laikā tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

31.augustā Daugavas krastmalā ielu sporta un kultūras kustības "Ghetto Games" sezonas noslēguma pasākumā notiks sacensības vairākos sporta veidos - ielu florbolā, ielu futbolā, ielu basketbolā, armvrestlingā, ielu vingrošanā, BMX frīstaila "street" disciplīnā, skimbordā un velo polo. 11.novembra krastmalā šajā dienā uz sacensībām pulcēsies arī Baltijas labākie ielu dejotāji, bet aptuveni divu stundu garajā koncertā tiks noskaidroti muzikālā konkursa "Ghetto Faktors" uzvarētāji.

Par vērtīgām balvām krastmalā cīnīsies sezonas labākās komandas. Tradicionālo turnīru atklāšana notiks plkst.12.00, savukārt dienas galvenie notikumi sāksies pēc plkst.16.00, kad notiks finālsacensības ielu florbolā un ielu futbolā. "Ghetto Faktora" dalībnieku uzstāšanās sāksies plkst.17.00, savukārt finālsacensības ielu basketbolā - plkst.19.00.

Sezonas noslēguma pasākumu rīko "Ghetto Family" sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kulturas un sporta departamentu.

Papildu informācija:
Sanda Brūna, sanda.bruna@streetbasket.lv, Mob.t.29837235

Riga24.lv jau vēstīja, ka sestdien, 31.augustā, Rīgā, 11.novembra krastmalā, ielu sporta un kultūras kustības "Ghetto Games" sezonas noslēguma pasākumā noskaidros sezonas labākās Latvijas komandas ielu florbolā, ielu futbolā un ielu basketbolā, kā arī mūzikas konkursa "Ghetto Faktors" uzvarētāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)