Banner 980x90

16 ģimenes kopā ar Valsts prezidentu iedegs Melngalvju nama Ziemassvētku egli

Riga24.lv
Riga24.lv

16 ģimenes no visas Latvijas kopā ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni un Ivetu Vējones kundzi 9.decembrī iedegs Ziemassvētku egli pie Melngalvju nama.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja prezidenta preses dienests, tradicionālajā egles iedegšanas pasākumā piedalīsies ģimenes, kuras ir stipras, kuplas, aktīvas un radošas. Tās pēc Valsts prezidenta aicinājuma izvirzīja Latvijas Pašvaldību savienība. Ģimenēs aug trīs līdz astoņi bērni, tajā skaitā aizbildnībā esoši un audžubērni.

"Man ir patiess prieks turpināt iepriekšējo Latvijas prezidentu iedibināto tradīciju un pirmssvētku gaisotnē tikties ar ģimenēm, kuras ir paraugs un iedvesmas avots daudziem citiem – ģimenes locekļi ir sabiedriski aktīvi un atsaucīgi savu pilsētu un novadu iedzīvotāji. Savstarpējais atbalsts, uzticība un nesavtīga mīlestība – tie ir ģimeņu raksturojošie vārdi, kurus nereti lasām pašvaldību atsūtītajos pieteikumos," atzīst Raimonds Vējonis.

Piedalīties svinīgajā pasākumā Melngalvju namā aicināta Baumaņu ģimene no Amatas novada, Dambīšu ģimene no Auces novada, Fedotovu ģimene no Daugavpils, Rodertu ģimene no Dundagas novada, Precinieku ģimene no Carnikavas novada, Purviņu ģimene no Kuldīgas novada, Kalniņu ģimene no Raunas novada, Klušu ģimene no Rēzeknes novada, Kravcunu ģimene no Rīgas, Kleinu ģimene no Saldus novada, Kabluku ģimene no Alūksnes novada, Puriņu ģimene no Salacgrīvas novada, Rutkovsku ģimene no Jelgavas, Hopneru (Hoeppner) ģimene no Skrundas novada, Smilgu ģimene no Valmieras un Liepājnieku ģimene no Ventspils.

Pasākuma norises laikā paredzēts muzikāls priekšnesums Melngalvju namā un egles iedegšana Rātslaukumā aptuveni pulksten 18.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)