Banner 980x90

8 modes knifiņi, kas noderēs ikvienam

Mode ir kas vairāk nekā tikai apģērbs – mode atspoguļo to, kas mēs esam un kādas ir mūsu vērtības. Modes industrija ļauj mums izpaust savu personību, radošumu un uzskatus pasaulei. Sekot līdzi modei un tās aktuālākajām tendencēm ir sarežģīts uzdevums, un ne visiem tam ir laiks, tomēr ikviens vēlas būt stilīgs. 

Ņemot vērā šos 13 modes knifiņus, jūs ikvienā situācijā spēsiet būt stilīgs! 

Lai jebkurš apģērbu komplekts izskatītos lieliski, izmantojiet tikai trīs papildu elementus
Nespējat izprast sarežģītās modes tendences? Lai izveidotu lielisku apģērbu komplektu, nav nepārtraukti jāseko līdzi tendencēm, ir jāspēj izprast pamata principus! Viens no tiem – trīs papildu elementi. Izveidojiet sev vēlamo apģērbu komplektu un pievienojiet tādus elementus kā klasiskas saulesbrilles (vēlams melnas), ādas soma un elegantas kurpes. Protams, varat izmantot arī citus papildu elementus, taču vienmēr sekojiet līdzi tam, lai to nav par daudz!

Košas krāsas pārbaudiet ar lūpu krāsu vai aksesuāriem
Ikviens var valkāt košas krāsas apģērbu un patiesībā ikvienam ir vismaz viena koša krāsa, kas piestāv, taču, ja košas krāsas jūs biedē, sākumā pārbaudiet tās! Ja domājat, ka košas krāsas apģērbs ir pārāk drosmīgs, izmantojiet tādas pašas krāsas lūpu krāsu vai aksesuāru. Pamēģiniet kādu laiku to panēsāt, līdz sapratīsiet – jūtaties ērti vai tomēr košas krāsas nav domātas jums. 

Apģērbu komplekts šķiet vienmuļš? Josta palīdzēs!
Teksturēta, izrotāta vai krāsaina josta ir labākais un ātrākais veids, kā šķietami vienmuļu un parastu apģērbu komplektu padarīt stilīgu. Džemperis vai blūze šķiet pārāk plata? Izmantojiet jostu! Kleita šķiet pārāk ierasta? Izmantojiet jostu! Ikvienā garderobē vajadzētu būt vismaz vienai jostai. 

Lai radītu saskaņotu koptēlu, saskaņojiet divus pretējos elementus
Katrs no mums ir piedzīvojis brīdi, kad, uzvilcis iemīļotāko apģērbu, saprot – tas nav tas, ko biju iedomājies! Šādās situācijās glābiņš ir divu pretējo elementu likums. Saskaņojot jebkurus divus pretējos elementus, ikvienu koptēlu iespējams padarīt saskanīgu. Izmantojiet, piemēram, vienas krāsas lakatiņu un somu vai, piemēram, vienas tekstūras somu un kurpes. Galvenais, lai šie elementi neatrodas viens otram blakus, kā bikses un krekls, kurpes un bikses u.tml. 

Lai iepirkšanās internetā neradītu vilšanos, izmantojiet mērlenti
Iepērkoties internetā, jums jāzina ne tikai jūsu izmēri, bet arī konkrēti apkārtmēri. Dažādu zīmolu izmēri mēdz pamatīgi atšķirties, tādēļ vienmēr vajadzētu būt uzmanīgam un izpētīt konkrētā zīmola izmēru tabulas. Salīdziniet savus mērus ar zīmolu tabulām, jo tikai tā varēsiet būt drošs, ka iepirkšanās internetā jums neradīs pamatīgu vilšanos. Sieviešu apģērbi un apavi internetā pieejami plašā izvēlē ikvienai gaumei (uzzināt vairāk) – ienāciet, izmēģiniet šo knifiņu un mainiet savu iepirkšanās pieredzi jau tūlīt pat! 

Koptēla papildināšanai izmēģiniet interesantas un neierastas frizūras
Neierastas un pārsteidzoši skaistas frizūras nav nekas neiespējams pat tiem, kuru "frizieru" prasmes ir ļoti elementāras. Tagad īpaši aktuāli ir, piemēram, kanekaloni un to iepīšana bizēs, kas koptēlu tūlītēji padara daudz modernāku un interesantāku. Kanekalons ir arī lielisks elements, kura krāsu saskaņot ar kādu no aksesuāriem, piemēram, somu vai kurpēm. 

Kad tiek izmantoti raksti, izmantojiet tikai divus elementus
Nekādā gadījumā nevajadzētu vilkt vairāk par diviem rakstu veidiem vienā apģērbu komplektā. Uzvelkot vairāk par diviem rakstiem, piemēram, svītras ar puķēm vai rūtis ar svītrām, jūs riskējat izskatīties haotiski un pat bezgaumīgi. Tomēr šī iemesla dēļ nevajadzētu atteikties no rakstiem pavisam – tos ir tikai jāprot saskaņot!

Lai izskatītos stilīgi, nav obligāti jānēsā dizaineru apģērbs vai regulāri jāpērk jauni apģērbu vienumi
Katrā garderobē vajadzētu būt aptuveni 20 apģērbu vienumiem – vairāk ne vienmēr ir labāk! Galvenais ir iekļaut garderobē universālos vienumus, kā džinsa bikses, ādas jaka, īsa, melna kleita utt. Ņemiet vērā, ka šiem apģērba vienumiem nav obligāti jābūt dārgiem dizaineru meistardarbiem. Galu galā, ja jūs eksperimentējot iegādāsieties kādu vienumu un sapratīsiet, ka jums tas nepiestāv vai to nav iespējams saskaņot ar citiem vienumiem, vieglāk būs pārdzīvot tad, ja tas būs bijis lētāks. 

Galvenais knifiņš – atrast uzticamu veikalu. Interneta veikals 220.lv piedāvā iegādāties arī sieviešu apģērbu, tādēļ nekavējieties, ienāciet un apskatiet aktuālo piedāvājumu!

 


 

 

 

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)