Banner 980x90

9 iemesli, kādēļ iegādāties planšetdatoru

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Attīstoties tehnoloģijām un parādoties arvien jaunām iespējām viedtālruņos un portatīvajos datoros, cilvēki sāk biežāk uzdot jautājumu, vai vērts iegādāties planšetdatoru. Un atbilde uz šo jautājumu ir "jā". Ja vēlies iegādāties ierīci atpūtas brīžiem, kas piedāvā iespēju spēlēt spēles, izmantot dažādas aplikācijas, sērfot internetā, kad paralēli skaties TV, vai, ja vēlies savā īpašumā ierīci, kas ir lielāks izmēros par mobilo telefonu, bet mazāks par portatīvo datoru, tad planšetdators ir tas, kas nepieciešams.

♦ Planšetdatori var aizstāt e-lasītāju 
Lai gan daudzi kritizē to, ka lasīšanas pieredze planšetdatorā nav tāda pati kā e-lasītājā, ja nevēlies iegādāties vairākas ierīces dažādiem uzdevumiem, planšetdators, ko var iegādāties arī internetā, tomēr ir līdzīgākais e-lasītājam. Tas ir kompakts izmēros, un tajā iespējams atvērt PDF failus un lasīt garākus tekstus.

♦ Planšetdatori ir kā portatīvas stacijas
Ja ikdienā izmanto kalendāru un e-pastu un esi mēģinājis to darīt arī mobilajā telefonā, tad noteikti esi sapratis, ka uz lielākas ierīces ir ne tikai ērtāk rakstīt, bet arī pārskatīt. Tādēļ planšetdators var būt lielisks palīgs. To arī vienmēr vari paņemt līdzi.

♦ Planšetdatori ir labāki par vecākiem klēpjdatoriem
Ja tev ikdienā nav nepieciešams daudz rakstīt, tad planšetdators var būt ļoti noderīgs. Tajā ir vēl vairāk dažādu lietotņu un spēļu nekā vecākos portatīvo datoru modeļos.

♦ Planšetdatori lieliski noderēs sanāksmēm
Tā kā dažādās sapulcēs tiek izklāstīts daudz informācijas, planšetdators var palīdzēt to visu apkopot, rakstot piezīmes. Turklāt, ja nu gadījumā sanāksme kļuvusi garlaicīga, neuzkrītošā veidā varēsi uzspēlēt Candy Crush.

♦ Planšetes piemērotas prezentācijām
Ja darbā nedēļas vai mēneša beigas jānoslēdz ar gala prezentāciju par paveikto vai ar jaunu ideju izklāstīšanu, planšetdatori var palīdzēt radīt efektīvas prezentācijas. Ja tomēr prezentācijas labāk gatavo savā portatīvajā datorā, tad planšetdatoru var izmantot runas laikā kā špikeri, kurā ieskaties, lai neaizmirstu pateikt kādu nozīmīgu informāciju.

♦ Planšetdatori piemēroti filmu skatīšanai un mūzikas klausīšanās
Ja tev ir bērni, tad zini, cik nogurdinoši var būt garāki braucieni. Un planšetdatori ir tās ierīces, kas var palīdzēt bērnam aizpildīt šo laiku ceļā. Vien ieslēdz kādu filmu. 

♦ Planšetdatori var noderēt ceļojumos
Ja esi pieradis pie jaunajām tehnoloģijām un tās tāpat ņem līdzi arī ceļojumu laikā, vari izmantot planšetdatoru kā savu navigāciju un pat vārdnīcu. Lejupielādē nepieciešamās aplikācijas un tev vairs nevajadzēs izmantot papīra karti, meklējot vietu, kur atrodies un kurp doties. Tāpat planšetdars palīdzēs aizpildīt brīvo laiku, ko pavadi lidojot ar lidmašīnu. Turklāt šīm vajadzībam izmantojot tieši planšetdatoru, ietaupīsi sava mobilā telefona bateriju.

♦ Planšetdatori piemēroti māksliniekiem
Tiesa, ne visi planšetdatori piedāvā iespējas vienlīdz labā līmenī, tomēr šī ierīce var noderēt arī māksliniekiem un arhitektiem, jo uz ekrāna iespējams zīmēt. Tam tikai nepieciešama attiecīga programmatūra.

♦ Arī ar planšetdatoru iespējams veikt konferences zvanus
Planšetdatoriem un, piemēram, viedtālruņiem ir daudz kā kopīga, piemēram, priekšējā kamera. Un tas nozīmē, ka arī caur planšetdatoru iespējams veikt videozvanus kā ar vienu, tā ar vairākiem adresātiem. Tā kā planšetdatora ekrāns ir lielāks, arī pārējos lietotājus varēs labāk saskatīt. Turklāt kompaktais izmērs ļauj planšetdatoru pārnēsāt, kas nozīmē, ka vari sarunāties un tajā pašā laikā gatavot ēst vai veikt kādus citus darbus.

Planšetdatori vēl aizvien ir noderīgas ierīces, kas arī piedāvā arvien plašākas iespējas. Apskatīt planšetdatoru piedāvājumu un iegādāties nepieciešamo vari interneta veikalā 220.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)