Banner 980x90

9.februārī - 3.Rīgas tautas slēpojums "Biķernieki 2014"

9.februārī jau trešo gadu pēc kārtas tiek rīkots Rīgas tautas slēpojums "Biķernieki 2014", kur aicināti piedalīties visu vecumu un sagatavotības slēpotāji gan no Rīgas, gan arī no citām vietām. Slēpojums notiks iecienītākajā slēpošanas vietā Rīgā - Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Marta Zumberga.

Kā jau ierasts, sacensības varēs izbaudīt gan augsta līmeņa sportisti, gan arī brīvā laika slēpotāji, jo būs pieejamas dažāda garuma distances - spēcīgākie slēpotāji varēs sacensties 30km Izturības slēpojumā, citi entuziasti un slēpošanas cienītāji mērosies spēkiem populārākajā – 15km Tautas slēpojumā, bet pašiem mazākajiem dalībniekiem sarūpēts 1km Bērnu slēpojums.

Lētākā pieteikšanās Izturības un Tautas slēpojumiem ir pieejama līdz 12.janvārim – attiecīgi par 10 eiro un 7 eiro. Toties bērni līdz 12 gadu vecumam varēs reģistrēties Bērnu slēpojumam bez maksas līdz pat 7.februārim! Reģistrējot vismaz piecu cilvēku komandu, visi dalībnieki saņems 20% atlaidi no dalības maksas.

Bērniem starts paredzēts plkst.11.10, bet Izturības un Tautas slēpojuma distanču dalībniekiem būs starts plkst.12.00. Sacensību centrā dalībniekiem būs pieejams slēpju serviss un slēpju noma. Slēpojumā notiks arī komandu kausa izcīņa Izturības un Tautas slēpojumu distancēs. Īpašas balvas saņems jaunākais un vecākais slēpojuma dalībnieks.

Sniegs un aukstums Rīgā ieradīsies jau šajā nedēļā, tāpēc ziemas sporta veidu cienītāji pavisam drīz varēs kāpt uz slēpēm un gatavoties slēpošanas sezonai. Reģistrācija un sīkāka informācija par sacensībām pieejama Rīgas tautas slēpojuma mājas lapā: www.rigasslepojums.lv.

Slēpojums tiek organizēts ar Rīgas domes un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Biķernieku kompleksās sporta bāzes un Rīgas Motormuzeja atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)