Banner 980x90

Jaunas vēsmas Mežciemā — "Gaiļezera nami"

Arī šī rajona cienītāji beidzot ir sagaidījuši lielu un modernu daudzdzīvokļu namu projektu. Kopš 1. februāra var rezervēt dzīvokļus "Gaiļezera namu" trīs pirmajās ēkās. Vietējo iedzīvotāju interese par dzīvokļiem ir milzīga, un ne velti, jo šis projekts ir ļoti gaidīts Mežciema iemītnieku vidū. Kaut gan Mežciema dzīvojamais rajons atrodas lieliskā vietā ar labu infrastruktūru, dzīvojamās platības te lielākoties ir iekārtotas blokmājās.

Tieši šajā apkaimē iepriekš nav bijis jaunu, modernu un lielu projektu. Turklāt tik labā vietā — Gaiļezera krastā. "Meklējot vietu dzīvokļu mājas projektam, tieši Mežciems likās ļoti perspektīvs: zaļš, labiekārtots rajons ar ļoti attīstītu infrastruktūru un odziņu — skatu uz ezeru. Mums Rīgā šādu vietu nav daudz, ir Ķīpsala, Baltezers, Mežaparks, taču tur nekustamā īpašuma cenas ir krietni virs vidējā līmeņa. Šajā projektā ne vien cenas ir samērīgas, bet arī pats rajons ir labi attīstīts un ar skatu nākotnē. Blakus atrodas gan pirmsskolas izglītības iestādes, gan skolas, gan veikali, gan viss cits dzīvošanai nepieciešamais," stāsta SIA "Merks" nekustamo īpašumu projektu vadītāja Dace Tumšā.

Pat neuzsverot vietas ekskluzivitāti, noteiktā mērā šis ir arī elitārs projekts. Lai gan cenas, kas svārstās no 1 400 līdz 1 600 eiro kvadrātmetrā, nav pārāk augstas, apdares materiāli ir kvalitatīvi un gaumīgi izvēlēti. Piesaistītie dizaineri ir meklējuši risinājumus, kas dzīvojamajās telpās rada plašumu un vienlaikus ļauj racionāli izmantot visas telpas. Apdares ziņā iekārtojums var pārsteigt — ne vienmēr elegancei un mūsdienīgai izvēlei ir jābūt arī luksusa cenā.

Piedāvājumā ir divu, trīs, kā arī četru istabu dzīvokļi, dzīvojamās platības no 60 līdz 100 m2. Ērtu dzīvesvietu šeit atradīs gan mazākas, gan lielākas ģimenes ar bērniem, jo piedāvājumu klāsts ir patiešām daudzveidīgs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)