Banner 980x90

Programmatūras līzings - jauna iespēja mazajam biznesam

IT uzņēmums DPA tirgū ievieš jaunu pakalpojumu – programmatūras līzings. Jaunais pakalpojums sniedz iespēju iegādāties nepieciešamās programmatūras licences un tās lietot, norēķinoties pakāpeniski – pa mēnešiem, tādejādi daudz efektīvāk plānojot uzņēmuma resursus.

Tas ir īpašs atbalsts mazā biznesa uzņēmējiem, kuriem nereti tūlītējas investīcijas ir šķērslis, lai iegādātos licencētu programmatūru.

"Pašreiz uzņēmumiem Latvijā apgrozāmo līdzekļu trūkums liek meklēt risinājumus, lai varētu normāli strādāt. Tieši tāpēc Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ļoti pozitīvi vērtē SIA "DPA" jauno pakalpojumu, kas piedāvā programmatūras iegādāties līzingā, neparedzot milzīgus vienreizējus izdevumus, bet sadalot maksājumus vairākās daļās. Esmu pārliecināts, ka šis pakalpojums būs ļoti noderīgs, un daudzi uzņēmumi, kuri varbūt šaubījās, vai varēs atļauties legālu programmatūru, pieņems lēmumu to iegādāties, lai strādātu un ikdienā izmantotu godīgus un atzītus risinājumus", norāda Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

DPA direktors Gatis Ošs: "Līdzšinējā biznesa pieredze un nozares pārzināšana astoņpadsmit gadu garumā, ir ļāvusi mums izvērtēt katra klienta specifiku, ne tikai pēc darbības jomas, bet arī pēc klientu veiktspējas. Nereti tieši nelegālās programmatūras esamība tirgū skaidrojama ar mazā uzņēmēja pieejamo resursu un rocību, tikai tad ar informācijas nepietiekamību un nezināšanu. Iespēja iegādāties labāko risinājumu un par to norēķināties pakāpeniski, noteikti ir mazo un arīdzan jauno uzņēmēju iespēja vairāk plānot savus resursus un veikt savu uzņēmējdarbību legāli, veidojot daudz pozitīvāku tendenci nozarē kopumā."

Līzingā iespējams iegādāties dažādus produktus, bez kuriem nav iedomājama produktīva uzņēmuma darba diena - sākot ar programmatūru ikdienas darbam (piemēram, Word, Excel un PowerPoint), biznesa klases e-pastu un, turpinot ar specifiskākiem risinājumiem, kas pielāgojami dažādām nozarēm. Turklāt, norēķinoties pakāpeniski, uzņēmējiem paveras plašākas iespējas izvēlēties savām vajadzībām atbilstošākos risinājumus, ko ne vienmēr finansiāli var atļauties, ja apmaksu veic vienā maksājumā.

Par DPA grupu DPA ir starptautiska informācijas tehnoloģiju (IT) grupa, kas ir vadošais Microsoft Corporation partneris mākoņrisinājumu, programmatūras licencēšanas un programmatūras pārvaldības pakalpojumu jomā. Savukārt DPA grupas uzņēmums Squalio saviem klientiem nodrošina IT infrastruktūras, drošības un biznesa vadības sistēmas, to ieviešanu un pārvaldību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)