Banner 980x90

Aicina pieteikties konkursam "Mārupes novada daiļdārzs"

Ar devīzi "Mārupes novads - sakoptākais Latvijā!" arī šogad tiek rīkots konkurss "Mārupes novada daiļdārzs", kurā tiks meklēts Mārupes skaistākais 2015.gada dārzs, aģentūru LETA informēja Mārupes novada domes sabiedrisko attiecību vadītāja Kate Nītiņa.

Līdz 20.jūlijam mārupieši aicināti konkursā pieteikt gan savus daiļdārzus, gan iekoptus apstādījumus pagalmos, skvēros un terasēs. Gaidīti ir arī uzņēmumu, iestāžu un organizāciju pieteikumi. Objektus konkursam var pieteikt to īpašnieki, kā arī jebkura cita persona, kas pieteikumu ir saskaņojusi ar objekta īpašnieku.

Dalība konkursā ir vienkārša - aizpildīta pieteikuma anketa līdz 20.jūlijam jānosūta e-pastā marupesvestis@marupe.lv vai jāiesniedz Mārupes novada domes sekretariātā, Daugavas ielā 29, Mārupē. Pieteikumu var sūtīt arī pa pastu uz adresi Mārupes novada dome, Daugavas iela 29, Mārupe, LV-2167.

Pieteikto objektu apskati un vērtēšanu dabā konkursa žūrija veiks laikā līdz 31.jūlijam.

Ar mērķi novada iedzīvotājus mudināt savas dzīves un darba vietas sakopšanai un estētiskas vides veidošanai konkursu sadarbībā ar Mārupes novada domi rīko biedrība "Pierīgas partnerība". Konkursa laureāti saņems naudas balvas, pārsteiguma balvas no konkursa atbalstītājiem ZS "Purkalni" un SIA "Paganels būve", kā arī īpašu domes pateicību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)