Banner 980x90

Aicina uz Gunas Paideres vieslekciju "Uzņēmēj, sakārto papīrus"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ceturtdien, 18.februārī, plkst.18.00 Biznesa augstskolas ''Turība'' C321.auditorijā notiks Uzņēmumu reģistra galvenās valsts notāres un Biznesa augstskolas ''Turība'' absolventes Gunas Paideres vieslekcija ''Uzņēmēj, sakārto papīrus''.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Biznesa augstskolas "Turība" Sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Kive, saskaņā ar Komerclikumu visām SIA un AS līdz 2016.gada 30.jūnijam jāveic pamatkapitāla pārreģistrācija uz eiro. Apmeklējot vieslekciju, būs iespēja uzzināt, kāpēc nepieciešama uzņēmuma pamatkapitāla pārreģistrācija uz eiro, kāpēc ir būtiski to darīt pašam uzņēmējam un kāpēc to viņa vietā nevar izdarīt valsts. Tiks runāts arī par uzņēmuma dokumentācijas sakārtošanas nozīmi un to, kā tas samazina uzņēmuma prettiesiskas pārņemšanas riskus, kā arī par iespējām sakārtot papīrus drošāk, ātrāk un ērtāk e - vidē.

Vieslekcijas laikā būs iespēja saņemt atbildes un ieteikumus, lai jau šodien sakārtotu uzņēmuma dokumentus atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

Aicināts ikviens interesents, aizpildot pieteikuma anketu šeit.

Plašāka informācija par visām aktuālajām Biznesa augstskolas "Turība" piedāvātajām vieslekcijām un diskusijām atrodama www.turiba.lv sadaļā "Dzīve augstskolā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)