Banner 980x90

Aicina Veselības nedēļas ietvaros apmeklēt lekcijas par sabalansēto uzturu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Aicina visus Ropažu novada iedzīvotājus pievienoties Veselības nedēļas ietvaros rīkotajām lekcijām par sabalansētu uzturu, kuru piektdien, 27.maijā, plkst.18.00, Sporta ielā 2, korpusā 1 vadīs Latvijā atzīta uztura speciāliste Lizete Māldere (Puga).

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja uzņēmuma "Coca-Cola" pārstāve saziņai ar sabiedrību Latvijā Jūlija Vasiļjeva, lekcijas, kurās speciāliste stāstīs par svarīgiem veselīga uztura principiem un sabiedrībā izplatītiem mītiem saistībā ar ēšanas paradumiem, tiek rīkotas pateicoties uzņēmuma "Coca-Cola" iniciatīvai, kas jau vairākus gadus atbalsta pasākumā norisi Latvijā un Eiropā kopumā.

Uztura speciāliste Lizete Māldere lekcijās pievērsīs uzmanību nepieciešamībai ik dienu uzņemt noteikto šķidruma daudzumu, stāstīs par ieteicamo porciju apjomu, katrā dienas laikā rekomendējamiem produktiem, aktīva dzīvesveida lomu, kā arī sniegs padomus, kā pareizi ēst pirms un pēc fiziskām nodarbībām un atbildēs uz visiem klātesošo interesējošiem jautājumiem. Lekciju dalībnieki par piemiņu saņems arī uztura speciālistes un uzņēmuma "Coca-Cola" izstrādātos 10 svarīgākos veselīgas ikdienas likumus, kurus katrai ģimenei un visiem tās locekļiem nepieciešams integrēt savā dzīvesstilā.

Veselības nedēļas jeb MOVE Week, kas visā Latvijā un Eiropā notiek starptautiskā projekta "NowWeMOVE" ietvaros, galvenais mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk Eiropas iedzīvotāju sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs. Šogad Veselības nedēļa norisinās 38 valstīs, tostarp arī Latvijā, iesaistot fiziski aktīvajos pasākumos gandrīz 3,5 miljonu cilvēku no vairāk nekā 2900 pilsētām.

Veselības nedēļā, kas 2016.gadā norisinās no 23. līdz 29.maijam, savu dalību pieteica ap 200 valsts, pašvaldību un privātām institūcijām no visiem Latvijas reģioniem. Uzņēmums "Coca-Cola" sniedz ne vien saturisku atbalstu, organizējot lekcijas par veselīgo uzturu, bet arī nodrošina bezmaksas dzērienus, sulas un ūdeni, aktīvākajām pašvaldībām.

MOVE week jau ceturto gadu organizē Starptautiskā Sporta un kultūras asociācija (ISCA) sadarbībā ar Eiropas valstu tautas sporta (sports visiem) nacionālajām organizācijām. Latvijā par veselības nedēļas koordinēšanu atbild Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)