Banner 980x90

"airBaltic" ar īpašu koncertu atzīmē Rīga – Reikjavīka maršruta atklāšanu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 28.maijā uzsāka lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Reikjavīku, Islandē. Šodien, 30.maijā pulksten 17.00 (pēc Rīgas laika) "airBaltic" aicina ikvienu "airBaltic" Facebook lapā tiešraidē skatīties Latvijas mūziķa Shipsea koncertu par godu šī maršruta atklāšanai no KEX hostel, kas ir viena no Islandes populārākajām atpūtas vietām Reikjavīkā.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja A/S "Air Baltic Corporation" Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags, mūziķis Jānis Šipkēvics (Shipsea): "Reikjavīka maģiskā veidā man allaž atklājusi kādu jaunu radošu ceļu. Šeit tapušas jaunas dziesmas, satikti domubiedri un skolotāji. Gan Islandes daba, gan cilvēki ir neizskaidrojamā radniecībā ar Latviju, to neesmu spējis izprast un definēt, bet sajūta, ka mūsu pilnīgi pretējās pieredzes ir viena veseluma divas puses, liek turp atgriezties un meklēt atbildes. Kaut reizi novēlu turp doties katram."

"airBaltic" no Rīgas uz Reikjavīku lidojumus veic divas reizes nedēļā ar Boeing 737-300 lidmašīnu. Lidojuma ilgums ir aptuveni četras stundas un piecas minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir sākot no 139 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Pilns lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com 

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. "airBaltic" piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, "airBaltic" piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas, kā arī Baltijas piekrastes kūrortpilsētas Hēringsdorfas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)