Banner 980x90

"airBaltic" uzsāk pokemonu medības

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" ir aizrāvusies ar spēli "Pokemon Go" un ielūdz ceļotājus apmeklēt "airBaltic" biļešu kasi Rīgas starptautiskajā lidostā, lai noķertu pokemonus.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja A/S "Air Baltic Corporation" Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags, "airBaltic" viceprezidents e-komercijas lietās Jouni Oksanens (Jouni Oksanen): "airBaltic" ir starp TOP 10 inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē. Mūsu klienti aizvien vairāk aizraujas ar spēli Pokemon Go, tāpēc mēs būsim pasaulē pirmā aviokompānija, kas arī pievēršas šai spēlei, lai ceļošanu padarītu jautrāku."

"airBaltic" uzsākusi PokeHunt sacensību savā Facebook lapā. Ikviens, kas apmeklē Rīgu, ir aicināts uz airBaltic biļešu kasi Starptautiskajā lidostā "Rīga", lai noķertu pokemonu un publicētu ekrānuzņēmumu ar tēmturi #airBalticPokeHunt, un laimētu biznesa klases aviobiļetes. Plašāka informācija pieejama airBaltic Facebook lapā. Pokemon Go ir interaktīva spēle, kas paplašina robežas starp realitāti un virtuālo pasauli. Spēle jau no pirmās dienas ir kļuvusi par kultūras fenomenu.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)