Banner 980x90

Akcijas laikā "Rīgas ūdens" atguvis 241 500 eiro pamatparāda

SIA "Rīgas ūdens" (RŪ) akcijas laikā no 10. līdz 25.februārim, kad uzņēmums piedāvāja klientiem iespēju apmaksāt pamatparādu, tādējādi atbrīvojoties no līgumsoda, šo iespēju izmantoja ap 1500 RŪ klientu, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma pārstāvis Arturs Mucenieks.

Šīs akcijas laikā RŪ atguvusi pamatparādu 241 449 eiro apmērā un dzēsa līgumsodus 29 114 eiro apmērā.

Pamatparāda summa uz šā gada 1.janvāri bija nepilni divi miljoni eiro.

RŪ valde pieņēma lēmumu atbrīvot no aprēķinātā līgumsoda pilsētas ūdensvada un kanalizācijas pakalpojumu lietotājus, kuri laika periodā no šā gada 10.februāra līdz 25.februārim pilnā apmērā samaksāja pamatparādu par saņemtajiem ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumiem, kas izveidojušies līdz šā gada 1.janvārim. Šādu iespēju RŪ piedāvāja, apzinoties situāciju un cenšoties atvieglot norēķinus uzņēmuma parādniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)