Banner 980x90

Akreditēti visi Biznesa augstskolas "Turība" studiju virzieni

Trešdien, 26 jūnijā, akreditēti pēdējie četri Biznesa augstskolā Turība īstenotie studiju virzieni, tādējādi apliecinot augstskolā realizēto studiju programmu atbilstību izvirzītajām izglītības kvalitātes un ilgtspējīguma prasībām, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Biznesa augstskolas "Turība" sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Kristiāna Ūdre.

Akreditēti tikuši "Iekšējā drošība un civilā aizsardzība", "Ekonomika", "Vadība, administrēšana un nekustamo īpašumu pārvaldība" un "Tiesību zinātnes".

Studiju virzieni "Ekonomika", "Vadība, administrēšana un nekustamo īpašumu pārvaldība" un "Tiesību zinātnes" akreditēti uz pilnu termiņu – sešiem gadiem, savukārt studiju virzienam "Iekšējā drošība un civilā aizsardzība", kurā tiek realizēta viena studiju programma, akreditācija piešķirta uz diviem gadiem.
Iepriekš no jauna akreditēti studiju virzieni "Informācijas un komunikāciju tehnoloģijas" un "Viesnīcu un restorānu serviss, tūrisma un atpūtas organizācija".

Turības piedāvā studijas četros studiju līmeņos 21 studiju programmā, no kurām 20 ir akreditētas uz maksimālo iespējamo termiņu – sešiem gadiem. Šobrīd augstskolā studē 4413 topošie speciālisti.

Biznesa augstskola "Turība", dibināta 1993.gadā, ir viena no lielākajām privātajām augstskolām Latvijā. Augstskolā ir mūsdienīgas mācību telpas, moderna bibliotēka, studentu pilsētiņa – viesnīca un sporta zāle. Augstskolai ir četras filiāles - Liepājā, Cēsīs, Talsos un Jēkabpilī. "Turība" ieguvusi starptautisku atpazīstamību - ārvalstu studentu skaits šogad sasniedzis 7% no kopējā studējošo skaita augstskolā. "Turība" ir pirmā augstskola Baltijā un Skandināvijas valstīs, kas saņēmusi Pasaules tūrisma organizācijas akreditāciju un starptautiski atzītu ekspertu novērtējumu - WTO TedQual sertifikātu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)