Banner 980x90

Aktivitātes Rīgas Mūzikas internātvidusskolā 2017. gada janvārī

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Janvārī mūsu skolā ļoti nozīmīgs ikgadējais pasākums ir Barikāžu dienu atceres ugunskurs, kas šogad norisinājās 19. janvārī. Īpaši sirsnīgā gaisotnē, izskanot muzikāliem priekšnesumiem, pie kvēlojoša ugunskura, karstas tējas un desiņām mūs uzrunāja viesi – Barikāžu dienu dalībnieki.

Decembrī mūsu skolā, līdzīgi kā daudzās citās Rīgas skolās, tika izmitināti kristīgie jaunieši no Eiropas kārtējās Tezē dienās, kuras šogad norisinājās Rīgā 2016. gada nogalē.

Vairāk nekā 40 dažādu vecuma grupu audzēkņu arī šogad piedalījās LNB organizētajā lasīšanas veicināšanas pasākumā "Bērnu un jauniešu žūrija 2016".

Bez citām aktivitātēm, kā skolas un pilsētas vēstures un latviešu valodas olimpiāde, 12. janvārī notika labdarības koncerts Gaismas internātpamatskolā, kurā piedalījās  9.–12. klašu audzēkņi.

Savukārt 26. janvārī skolas jaunie talanti piedalīsies Jauno vokālistu konkursā Kauņā "White fiesta 2017".

Katra diena skolā nāk ar jaunu izaicinājumu – iespēju parādīt un pilnveidot kādu no saviem talantiem.

Esat mīļi aicināti un gaidīti mums pievienoties! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)