Banner 980x90

Anša Rūtentāla Kustību teātris 35.sezonu sāk ar jaunu izrādi

26. un 27. oktobrī plkst.19.00 Latvijas Kultūras akadēmijas teātra mājā "Zirgu pasts", Dzirnavu ielā 46 Anša Rūtentāla Kustību teātris piedāvā skatītājiem izrādes "Viesis" pirmizrādes, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Guna Bīriņa.

Izrādes koncepciju veidoja režisors Elmārs Seņkovs sadarbībā ar horeogrāfi Ramonu Galkinu. Radošās grupas darbā ļoti palīdzēja mākslinieces Laimas Eglītes sākotnējās skices. Izrāde ir viena no daudzām versijām par skatuves kustības valodu.

Viņas un Viņa attiecības noplicinājusi ikdienība. Noslēpumains viesis kļūst par viņu emocionālo stāvokļu un rīcības noteicēju.

Izrādē piedalās Audris Ločmelis, Guna Bīriņa un  Vilnis Bīriņš.

Režisors – Elmārs Seņkovs.
Horeogrāfe – Ramona Galkina.
Tērpu mākslinieces: Dace Sloka un Laima Eglīte.

Biļetes –  "Biļešu paradīzes" kasēs un izrādes dienā arī pasākuma norises vietā.
Izrādi atbalsta: Valsts Kultūrkapitāla fonds, Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Beverīnas novada Kauguru kultūras nams.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)