Banner 980x90

Apbalvoti konkursa "Gada labākais NVO 2015" laureāti

Publicitātes foto
Publicitātes foto

27.novembrī Berģu kultūras namā notika Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) konkursa ''Gada labākais NVO 2015'' noslēguma pasākums, kas kopā bija sapulcējis LOSP dalīborganizāciju pārstāvjus, lai izceltu un godinātu laureātus nominācijās – ''Gada labākā daudznozaru NVO 2015'' un ''Gada labākā nozaru NVO 2015''.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) sabiedrisko attiecību speciāliste Krista Garkalne, konkursa mērķis bija noteikt labākās lauksaimniecības nevalstiskās organizācijas noteiktajās nominācijās, veicināt Latvijas lauksaimniecības nevalstisko organizāciju, biedrību atpazīstamību un popularitāti, kā arī informēt sabiedrību par labākajām Latvijas lauksaimniecības nevalstiskajām organizācijām, to sasniegumiem un paaugstināt zemnieku motivāciju iestāties tajās.

Laureāti tika noteikti, gan pēc atvērtas balsošanas principa internetā (50 %), gan arī pēc kritēriju kopvērtējuma (50%). Starp kritērijiem tika izvirzīti tādi uzstādījumi, kā noteiktā laika periodā LOSP pārstāvēšana citu institūciju sanāksmēs, organizēto pasākumu intensitāte, pārstāvniecība citās organizācijās, publicitāte, aktivitāte atzinumu sniegšanā, kā arī sociālo kontu lietošana un biedru skaita pieaugums.

Izvērtējot no visām konkursā startējošajām LOSP dalīborganizācijām šogad laureāti ir sekojoši:

Nominācijā gada labākā daudznozaru NVO 2015":

1.vieta - Biedrība "Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija"

2.vieta - Biedrība "Latvijas Zemnieku federācija"

3.vieta - Biedrība "Jauno Zemnieku klubs"

Nominācijā "Gada labākā nozaru NVO 2015":

1.vieta - Latvijas Biškopības biedrība

2.vieta - Latvijas Zirgaudzētāju biedrība

3.vieta - Stādu audzētāju biedrība

LOSP sveic visus laureātus un izsaka pateicību visām organizācijām un to pārstāvjiem, kuri pieteica organizācijas konkursam, pierādīja, centās un izvirzīja sev jaunus mērķus, kurus ja ne sasniedza šogad, tad sasniegs tuvākā vai tālākā nākotnē!

Sadarbība ir solis uz attīstību un kopā mēs varam veidot Latvijas lauku un lauksaimniecības šodienu un nākotni!

Biedrība - Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP) - ir Latvijas lielākā un nozīmīgākā nacionālā līmeņa lauksaimnieku konsultatīvā padome, kas apvieno 62 lauksaimniecības nozaru un daudznozaru valsts līmeņa nevalstiskās organizācijas un kopumā pārstāv vairāk kā 14 000 ražojošo lauksaimnieku. LOSP iesaistās Latvijas lauksaimniecības un lauku attīstības politikas veidošanā un īstenošanā sadarbībā ar valsts likumdevējiem, valsts pārvaldes institūcijām, Zemkopības m’nistriju un citiem sociālajiem sadarbības partneriem.

Papildu informācija pa tālruni 67027320, 26311133 vai sūtot e-pastu uz losp@losp.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)