Banner 980x90

Aprīļa sākumā Rīgā koncertēs grupa "Baltie Lāči"

Ar krāšņu jubilejas koncertu popularā Latgales šlāgergrupa "Baltie Lāči" no Rēzeknes ieskandinās savas pastavēšanas piekto gadu kinoteātrī "Rīga" 3.aprīlī plkst.14.00 un 18.00, piedaloties draugiem no dažādiem muzikāliem projektiem.

Andra Baltača dibināto grupu skatītāji pamanīja un pieņēma uzreiz tikko tā bija izveidota, un trīs gadus pēc kārtas "Baltie Lāči " guva pirmo vietu Latvijas Televīzijas organizētajā Šlāgeraptaujā. Grupa "Baltie Lāči" no citām šlāgermūzikas grupām atšķiras ar īpaši un ļoti pārdomāti veidotām koncertprogrammām, kuru laikā grupas vadītājs un solists Andris Baltacis uzrunā savus klausītājus, daloties ar tiem savā pasaules redzējumā. Varbūt tieši tas ir šīs grupas fenomens, kas reizē ar Andra Baltača valdzinošo balsi un pārdomāto repertuāru ir ļāvis iekarot tik daudzu klausītāju sirdis.

Jubilejas koncertā piedalīsies arī draugi, ar kuriem Andrim Baltacim un grupai gadu gaitā ir izveidojusies muzikāla sadarbība. Koncertā piedalīsies tautas mīlētais un dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, ar kuru Andris Baltacis sadarbojās rokoperā "Olivers" kā arī lielajā Jāņu pasākumā Talsos 2010.gadā. Arī grupas "Apvedceļš" solists Jānis Krūmiņš ir aicināts uz jubilejas koncertu, jo abas grupas vieno ne vien draudzīgas saites, bet arī muzikālas, jo Jānis Krūmiņš īpaši Andrim ir sarakstjis dziesmu "Burinieks", kas arī guva augstu novērtējumu Šlaģeraptaujā. Jubilejas koncerā piedalīsies arī grupas "Patrioti.lv" dalībnieki, ar kuriem "Baltajiem Lāčiem" ir kopējas latgaliskas saknes, kā arī koncerta draugu vidū ir Jānis Kalniņš no grupas "Roja", ar kuru Andris Baltacis kopā gatavo muzikālu parsteigumu jubilejas koncerta skatītājiem.

Biļetes iepriekšpārdošanā " Biļešu Paradīze" kasēs vai www.bilesuparadize.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)