Banner 980x90

Aprīlī darbu sāks Rīgas pasta nodaļa tirdzniecības centrā "Akropole"

Rīga, 18.marts, LETA. AS "Latvijas pasts" šogad 4.aprīlī atvērs jaunu pasta nodaļu tirdzniecības centrā "Akropole", Rīgā, Maskavas ielā 257b, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Gundega Vārpa.

Viņa norādīja, ka 33.pasta nodaļas izveide Rīgā saistīta ar prognozējamo klientu plūsmu konkrētajā teritorijā.

Nodaļas indekss atbilstoši tās numerācijai būs LV-1033.

Plānots, ka jaunajā pasta nodaļā būs divas pasta operatoru darbavietas. Pasta nodaļa būs aprīkota ar modernām kases sistēmām, elektroniskajām parakstu ierīcēm, jaunākās paaudzes maksājumu karšu termināļiem un klientu plūsmas vadības sistēmu "In-Out", kas nodrošina iespēju pakalpojumiem nodaļā pieteikties arī attālināti no "Latvijas pasta" mobilās lietotnes. Ievērojot tirdzniecības centru darba specifiku, nodaļai nebūs sūtījumu izsniegšanas funkciju.

Atbilstoši tirdzniecības centra darbalaikam Rīgas 33.pasta nodaļa strādās katru dienu no plkst.10 līdz 22.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)