Banner 980x90

Apsekos teritoriju Bolderājā, kur plānots būvēt jaunu policijas iecirkni

Riga24.lv
Riga24.lv

Bolderājā paredzēts būvēt jaunu Valsts policijas un Rīgas Pašvaldības policijas iecirkni, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Īpašuma departamenta pārstāve Baiba Gailīte.

Iecirkņa būvniecība plānota 2017.gadā Stūrmaņa ielā 33A. Zemesgabalu, pirmdien, 28.septembrī, plkst.15.00, apsekos Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) un Latvijas Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane, kā arī Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais (GKR), Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs (GKR) un Rīgas Pašvaldības policijas priekšnieks Juris Lūkass.

Ar projektu tiks iepazīstināti arī Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieka vietnieks Aleksandrs Bukēvičs un Nodrošinājuma valsts aģentūras direktors Ēriks Ivanovs.

Kā norāda Gailīte, Rīgas pašvaldības un Iekšlietu ministrijas veiksmīgā sadarbība aizsākās jau vairāk nekā pirms pieciem gadiem, kad kopīgiem spēkiem tika atjaunota pilsētai piederoša policijas ēka Daugavgrīvas ielā 32/34, bet pagājušajā gadā jaunās pašvaldības telpās Aviācijas ielā 15 darboties sāka Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ķengaraga iecirknis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)