Banner 980x90

Aptaujātie rīdzinieki Zolitūdes traģēdijā galvenokārt vaino celtniekus

Rīgas domes pasūtītā aptaujā decembra vidū ap 600 rīdziniekiem tika taujāts par, viņuprāt, vainīgajiem Zolitūdes traģēdijā. Apmēram divas trešdaļas respondentu vainoja celtniekus, TV3 ziņu sižetā uzzināja pilsētas informācijas portāls Riga24.lv.

Liela daļa atbildības, pēc aptaujāto vairākuma domām, jāuzņemas arī būvkonstruktoriem un arhitektiem, un veikalam "Maxima".

Piektā daļa aptaujāto Zolitūdes traģēdijā vaino valdību, kā arī Rīgas domi un tās vadītāju Nilu Ušakovu.

TV3 ziņās teikts, ka, pēc neoficiālām ziņām, Latvijā  Rīgas domes vērtējums ir daudz nelabvēlīgāks, proti, gandrīz puse aptaujas dalībnieku norādījuši, ka par Zolitūdes traģēdiju atbildība jāuzņemas Rīgas dome

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)