Banner 980x90

Ar Pocket matraci no Erti.lv katrs rīts izdevies!

Mūsu dzīves kvalitāte atkarīga no vairākiem faktoriem, kurus paši varam ietekmēt savas dzīves laikā. Viens no tiem ir pareizs un veselīgs uzturs, otrs ir adekvāts ūdens patēriņš, trešais – kvalitatīvs miegs. Tieši miegs ir atbildīgs par to, ka jūtamies mundri, izskatāmies labi (gan īstermiņā, gan ilgtermiņā) un esam veseli. Miega kvalitāti ietekmē daudzi elementi – sākot ar to, kāda bijusi diena, ko darām pirms miega, kāds ir telpas mikroklimats un kāds ir matracis, uz kura guļam. 

Savas dienas gaitas bieži nevaram ietekmēt 100%, telpas mikroklimats var mainīties, atkarībā no laika apstākļiem, taču to, uz kāda matrača atpūšamies, to gan mēs izlemjam paši. Jautājums  kur pirkt matraci? Erti.lv matraču veikals piedāvā matračus internetā un arī savā veikalā Rīgā, Maskavas ielā 180. 

Populāri Erti.lv produkti ir tieši Pocket matrači. Tie izceļas ar to, ka katra atspere iekārtota savā kabatiņā, tādēļ katra atspere kustas neatkarīgi no citām. Šī sistēma ideāli pielāgojas gulētāja individuālajām formām. Matraču izstrādē izmantots dabīgas izcelsmes kokosa šķiedras materiāls  tas elpo, ilgi kalpo,ir piemērots cilvēkiem ar alerģijām. Pocket matračiem ir arī praktisks un ērts pārvalks, kuru var noņemt un izmazgāt, ja gadījies matraci nosmērēt. Pocket matrači pieejami cenu kategorijās, kuras piemērotas katra patērētāja vajadzībām. Pocket gultas matrači nopērkami visos izmēros, kuri tirgū standartā pieejami, taču tos iespējams pasūtīt un izgatavot arī pēc individuāliem parametriem.

Erti.lv piedāvā sev tīkamo matraci apskatīt un izpētīt internetā, jo matrači internetā pieejami tikpat lielā klāstā kā veikalā klātienē. Jāmin, ka matraču cenas ir pievilcīgas, arī pateicoties Erti.lv piedāvātajām atlaidēm. Matrači nopērkami ar ievērojamu atlaidi, tādēļ pirkums būs ne tikai ieguldījums kvalitatīvā miegā, bet arī veiksmīgs darījums tiem, kuri labprāt ietaupa.  

Izvēlies Pocket matraci no Erti.lv un atbalsti vietējo ražotāju. Jā, šie Pocket matrači ir radīti Latvijā. Lai uzzinātu vairāk par Erti.lv matračiem, zvaniet uz tālruni 22411110, ieskatieties  mājaslapā Erti.lv vai apmeklējiet veikalu Maskavas ielā 180!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)